Povzetek

Nike Air Force 1 Sage Low je bil prvotno predstavljen kot del Nikeovega obsežnega paketa “1 Reimagined”, ki je zagotovil alternativne ladies-only artikle. To jesen se vrača v prenovljeni obliki z novim zgornjim dizajnom in perforacijo. Nova Nike Air Force 1 sneaker kampanija se je začela 4. oktobra 2018. Nike in umetnica Jorja Smith sta sodelovala v novi Nike Air Force “Sage”.

Mlada umetnica ni samo znana po svojem čudovitem glasu in R&B soul zvoku, temveč tudi zaradi posebnega in krepkega urbanega stila. V kampanijo je vnesla preprosto, čutno in feministično energijo.

Jorja Smith je ena izmed vzhajajočih soul-pop-hiphop zvezd, katere globina in kompleksnost daleč presega njenih 21 let. S svojim močnim – soul glasom sega globoko in njena kariera je pripravljena na meteorski vzpon. Jorja Smith je ob izdaji albuma Lost & Found nastopila na The Tonight Show z Jimmy Fallonom, prejela AIM in British GQ za Breakthrough Talent, bila izbrana kot najnovejši LIVE talent v Vevo UK, prejela nagrado za Mercury Prize Fashion Month in sedela v prvi vrsti poleg Jared Leta na Gucci SS19. Na kratko, Jorja se povzpenja visoko in komaj čakamo na vse njene nove glasbene podvige.

V bledih barvah sive, medeno roza in nežne bež, Jorja Smith izstopa s svojo čudovito energijo zaradi katere je Nike kampanija Sage Low sveža, elegantna in edinstvena.

Nike Air Force 1

Ima drzen in mogočen videz, obenem pa je izredno preprost in ženstven. Lahko bi rekli, da so novi Air Force 1 dobesedno stopnjo višje, zaradi platforme – podplata in dobro oblikovanega zgornjega dela. Podplat bele barve v svoji polni debelini se odlično ujema z zgornjim nizkim delom čudovite nežne bež barve. Narejene so iz značilnega semiša in usnja, ki se odlično ujemata. Ob straneh čevelj krasi Nike usnjena kljukica. So izjemno trpežne in ikonična silhueta je samo pika na i. Air Force 1 Sage Low ohranja vaš videz svež in drzen. Čiste linije, nežna tekstura in odebeljeni stranski deli čevlja zagotavljajo neizmerno udobje.