Povzetek

Na otvoritvi nove prodajalne The Athlete’s Foot Mercator Šiška, smo bili priča pravi hip-hop sceni, kjer sta s svojo pozitivno energijo dvignila temperaturo Nipke in Trkaj.

Z uigranimi rimami sta prikazala novi streetstyle, oblečena pa sta bila v TAF od glave do pet. Vsi smo uživali v predstavitvi najnovejših kolekcij priznanih blagovnih znamk NIKE, ADIDAS, VANS, PUMA in njihovo noro ponudbo sneakers modelov v novi The Athlete’s Foot trgovini. Izložba in notranjost prodajalne navdušuje s svojo razkošno ponudbo in mladostnimi outfiti.

Poskrbljeno je bilo tudi za tiste, ki so prišli z umazanimi supergami, saj so SOLE CLEANIC uživali ob čiščenju umazanih superg, stranke pa so iz otvoritve odšle s čistimi snekaersi in nasmejanimi obrazi.

Za vse nevedneže…Trgovina The Athlete’s Foot ponuja najnovejše trende mednarodnih blagovnih znamk kot so ADIDAS, NIKE, NEW BALANCE, PUMA, REEBOK, VANS in še mnogo drugih. Vsi mladi in mladi po srcu se boste lahko oblekl in obuli po najmodernejših smernicah ulične mode. Nakupovanje v TAF-u je vedno posebno doživetje, saj vse obiskovalce pozdravi prav s posebnim vzdušjem. Poleg najnovejših ponudb svetovno znanih znamk pa so vsem oboževalcem mode na voljo tudi lokalne uspešnice, kot so BOOPACKS.

The Athlete’s Foot je globalna veriga trendovske športne obutve in oblačil z dolgoletno tradicijo, prisoten v 30 državah po svetu. Po tem, ko se je leta 1971 v Pensilvaniji odprla prva trgovina, je do danes po svetu že več kot 600 trgovin.

Trgovine The Athlete’s Foot tako poleg Mercator center Šiške, lahko najdete tudi na Čopovi, BTC-ju (hala A), Supernovi na Rudniku ter v Planetu Koper.

Preveri našo ponudbo tudi na spletu www.taf.si