Povzetek

Izbira pravega nahrbtnika je pomemben del vsakega outfita. Za mestne ulice in krajša potovanja, treninge ali pohode. Da bodo vaši osebni predmeti dobro spravljeni, smo vam pripravili izbor urbanih nahrbtnikov. So izredno udobni, estetsko dovršeni in funkcionalni. Ulično modo ali “urbano” igro je težko krmariti, zato pa smo mi tukaj, da vam priskočimo na pomoč.

Adidas BP CLASS CASUAL, nahrbtnik

Adidas BP CLASS je nahrbtnik za prosti čas. Izdelan je iz kakovostnega umetnega platna, ki je izjemno trpežno. Ponuja dva žepa in je okrašen z velikim retro zaščitnim znakom Adidas. Oblazinjene naramnice pa ponujajo dodatno mero udobja.

Adidas AC F BP CLASSIC, nahrbtnik

Klasičen, preprost in elegantnega videza. Primeren za vsak dan. Izdelan je iz zrnatega umetnega usnja s tkano podlogo. Ima glavni predal z dodatnimi žepi in notranjimi žepi za osebne predmete.

Boopacks BOOFLAP NUDE

Booflap je posebna različica nahrbtnika z magnetnim poklopcom, ki je zelo priročen. Nahrbtnik je narejen s sintetičnega usnja, na notranji strani pa ima mehko podlogo in žepek z zadrgo. Je izjemno trpežen in se odlično prilega vašemu hrbtu. Je odličen spremljevalec ob vsaki priložnosti!

Boopacks BOO SCHOOLER

Ročno izdelan nahrbtnik z vodoodporne tkanine. Ima sprednji žep z zadrgo, preproste naramne pasove, ročaj na vrhu in vezeni logotip. Primeren za nošenje vašega laptopa.

Puma Prime Street 2-way

Puma Prime Street 2-Way Backpack je sodoben ženski športni nahrbtnik, ki je primeren tako za športne kot za prostočasne aktivnosti. Izdelan je iz kakovostnega poliesterskega platna. Glavni predal se zapira z posebnim trakom, v notranjosti pa ima posebno elastično podlogo.

Puma Sole Backpack

Puma Sole Backpack je sodoben športni nahrbtnik, ki je primeren za športne, prostočasne in urbane aktivnosti. Zasnovan je tako, da se odpira zgoraj. Zapira pa se ga s posebnim trakom z zaponko na zgornjem delu. V notranjosti ima poseben oblazinjen predal za prenosni računalnik.

NIKE NK ELEMENTAL BKPK

Nike Elemental Backpack je nahrbtnik s podloženimi naramnicami in več predali za udobno nošenje in organiziranost vsebine. Primeren za športne aktivnosti kot tudi sprehod po mestu. Sprednjo stran krasi velik NIKE logotip.

NIKE NK AF-1

Nike AF1 Backpack je tehnični nahrbtnik iz črnega poliestra, gumiranega dna in več neodvisnih žepov. Primeren za vse priložnosti, od potovanj do nošenja tehnične opreme in računalnika. Izredno udoben s podloženimi naramnicami.

Sprayground – RAINBOW CHENILLE SHARK

RAINBOW CHENILLE SHARK je zanimiv nahrbtnik z močnim in vpadljivim potiskom. Je izredno prostoren in trpežen. Narejen je iz 900D vodoodporne tkanine in ima ergonomično oporo za hrbet. Z nastavljivimi trakovi si lahko oblikujete dolžino trakov. Ta nahrbtnik ima ločene predale, sprednje in stranske žepe z zadrgo ter en mrežast žep. V nahrbtnik lahko spravite vaš prenosnik.

Sprayground – OFF SHORE ACCOUNT

The Offshore Account je zanimiv nahrbtnik z močnim in vpadljivim potiskom. Je izredno prostoren in trpežen. Narejen je iz vodoodporne tkanine in ima ergonomično oporo za hrbet. Z nastavljivimi trakovi si lahko oblikujete dolžino trakov. Ta nahrbtnik ima ločene predale, sprednje in stranske žepe z zadrgo ter en mrežast žep.