Povzetek

Oktober se počasi izteka in dnevi postajajo vse krajši in temnejši. Čas je, da garderobo napolnimo z nekoliko hladnejšimi odtenki in si oblečemo kakšno plast več. Za odlično razpoloženje v teh hladnih dneh smo vam pripravili novo #taf ponudbo. Preglejte kaj se nosi te mesece po mestnih ulicah, kajti potrebujete novo obutev, ki lahko obvlada te hladnejše in bolj mokre vremenske razmere.

Nike AF1 Jester XX, za ženske

Legenda živi naprej v copatih Nike Air Force 1. Gre za sodobno različico ikone iz leta 1982, ki združuje klasični stil ter svež pristop k oblikovanju detajlov. Včasih košarkarski copat, v katerem je bilo prvič v košarki uporabljeno blaženje Air, je postal ikona košarke in hip-hop kulture.

Reebok RAPIDE MU, za moške

Reebok Rapide MU je Reebokova klasika. Gre za nekoliko bolj zračno različico modela Classic Leather, ki so verjetno najbolj legendarni copati znamke Reebok. Izvirajo iz devetdesetih let in ponujajo ikonično tekaško silhueto.

Adidas SAMBAROSE W, za ženske

Adidas Sambarose izhaja iz klasične Sambe iz 50-tih. Copatu Sambarose je dodana platforma, katera daje atraktiven eleganten videz uličnemu slogu. Izdelani so iz usnja in udobnega ponekod perforiranega semiša.

Nike AIR MAX 97, za moške

Nike Air Max 97 so moški copati za prosti čas, ki jih odlikuje izjemno Air Max blaženje po celotni dolžini podplata. Zgornji del je izdelan iz premijskih materialov, ki ustvarjajo valoviti grafični vzorec. To je eden izmed najbolj legendarnih Nike modelov in je tudi svojevrstna modna ikona, ki je sinonim za urbano ulični slog.

Nike AIR MAX 95 LX, za ženske

Nike Air Max 95 LX so ženski copati za prosti čas, ki jih je navdihnila legenda iz preteklosti. Copati sledijo legendarni silhueti in imajo izjemno blaženje Air Max, ki je v originalnem copatu navdušil tekačice leta 1995.

Vans SK8-HI, unisex športni copati

Lahko bi rekli, da je Vans SK8-HI visoka različica modela Vans Old Skool, saj iz le tega tudi izvira. Opremljen je z legendarno vijugasto črto, ki je simbol za prepoznavnost znamke Vans. Izdelan je iz kvalitetnega platna in usnja, na spodnji strani pa je podplat iz gume, ki zagotavlja dober oprijem na urbanih podlagah in nenazadnje tudi na zgornji površini rolke.

Adidas I-5923, za moške

Adidas I-5923 so moški copati, ki so zasnovani na legendarnem modelu iz osemdesetih let. Sodobna različica je opremljena s podplatom iz pene Boost, ki zagotavlja odlično blaženje in povratek energije. Zgornji del pa je izdelan iz trpežne in zračne mrežice.

Pohiti v naše TAF prodajalne in preveri kateri sneakersi bodo letošnjo jesen s teboj ali nakupuj online!