Povzetek

Tokratni retro Jordan 11 Concord se vrača v OG izdanju iz leta 1995, ko ga je upodobil legendarni Tinker Hatfield. Številka 45 na petnem delu, črno patent usnje ter posebni detajli v notranjosti.

Nike Air Jordan 11 CONCORD je moški košarkarski copat, ki se naslanja na izgled originalne serije 13. Je najnovejši Retro serija dizajn. Copat ima blaženje, prilagojeno košarkarski igri in klasične dizajnerske elemente.

Oblečen je v prefinjene bele, črne in modre tone. Sprednja stran je narejena iz usnja, določene dele pa pokriva kvalitetni material. Zgornji del zaobjema bela barva materiala z zanimivimi paščki, ob straneh pa se širi mogočno črno usnje. Čevelj ima zanimiv sodobno-futuristični videz s kančkom retro pridiha. Podplat ima krožne poteze, narejen pa je tako da se odlično oprime površine. Športni copat povezuejo določeni elementi, ki naredijo čevelj malo bolj ekstravaganten in udaren. Jordan 11 CONCORD se popolnoma prilega vaši nogi, je lahek in kot nalašč za vaše najboljše basket podvige, daljše potovanje ali sprehod po mestu.

Bodite fresh & fly kot Neymar, Justin Timberlake, DJ Khaled, Chris Paul in seveda sam MJ23.

Air Jordan 11 Concord je na voljo od 8.12. v izbranih The Athlete’s Foot prodajalnah ter v spletni prodajalni www.taf.si