Povzetek

Adidas Deerupt Runner

Adidas Deerupt Runner so čevlji, ki so najboljši dokaz, da je tudi minimalizem lahko drzen! To sezono bodo Deerupt Runner na prvem mestu športno-lahkotnih sneakerjev. Zaloga je omejena tako, da si hitro priskrbite svoj par!

To je poletni, lahkotni videz Adidasovih Deerupt. Adidas Deerupt Runner je zanimiv čevelj, ki je ovit v raztegljivo tkanino in izgleda preprosto edinstveno in futuristično. To je videz, ki ohranja trendovski slog. Adidas Deerupt Runner je športen ampak obenem izredno moden čevelj. Z minimalnim stylingom ponuja svež in poseben videz, občutek pa kakor da bi hodili po oblakih. Oblika je lahkotna in zagotavlja udobje za vsako priložnost. Deerupt je definiran z izrazitim minimalističnim dizajnom.

To sezono bodo Adidas Deerupt Runner na prvem mestu športno-lahkotnih sneakerjev.

Novi Deerupt Runner je narejen za vse tiste, ki si želijo cenovno ugodno obutev ter vrhunsko udobje in slog.

Adidas Deerupt Runner

Videz bele, tanke in raztegljive mreže ki pokriva Adidas Deerupt Runner je videte futurističen in preprost. Celoten športni copat je pokrit v to mrežico. Čevlji dodajo vrednost, ko imate v mislih preprost slog. Če želite zanimiv in minimalistični videz, niikar ne pozabite na njih! Njegov videz “toe-down” je bil izrecno zasnovan za Instagram slike in celotno `picture-taking` modno zasnovo. Čevelj je bil narejen tako, da izstopa vendar ga še vseeno lahko nosite in usklajujete z nevtralnimi toni ali različnimi barvnimi kombinacijami.

Adidas Deerupt Runner se ponaša z minimalno zasnovanim zgornjim delom, sestavljen je iz `sendvič` tanke mrežice. Posledično ima čevelj drzen in robusten izgled, zaradi česar izstopa.

Narejen je kot `slip-on` vendar ima tudi čipkast -`lace-up` zapiralo, tako, da se vedno preprosto obuje in sezuje. Njegov podplat mu daje geometrijski, celo malo tehnično zasnovan videz. Eleganten detajl pa se skriva na njegovem podplatu – Adidas Trefoil logo.

Ima vmesni podplat – vložek EVA, ki zagotavlja udobje na vsakem koraku in narejen je za lažjo podporo in oblazinjenje. Tehnologija OrthoLite se uporablja v oblazinjeni nogavici za zmogljivost in udobje. Stabilizacija Deerupt Runner copata je odlična in copat se nosi lahko kadarkoli želite. Adidas Deerupt Runner je zasnovan je za daljše razdalje.

Adidas Deerupt Runner