Povzetek

Nike je edinstven sistem blaženja Air prvič predstavil leta 1978, devet let kasneje pa so svetu predstavili blaženje Air Max, sistem zračnih blazinic, ki ni omogočal le odličnega blaženja, temveč so bile zračne blazinice prvič tudi vidne navzven. Od takrat je to sistem blaženja, ki navdušuje športnike, ne zgolj po izgledu, temveč tudi po izjemnem blaženju z nizko težo. Air Max 270 je inovativen in elegantno speljan v športno silhueto.

Throwback Future – AIR MAX 270 – AH6789-011

Copati Air Max 270 so elegantni, športni in modni, z dolgo in bogato zgodovino Air Max dizajna, vizualnega izgleda, oblazinjenja in blaženja. Air Max 270 ima dolg seznam različnih modelov, ki so se čez leta spreminjala in nadgrajevala. Air Max 270 ima različne vplive na kulture in subkulture, tako lahko vidimo po letih spreminjanja samega čevlja. Silhueta je očitno športna in vključuje visoki oblazinjeni Air Max zadnji del čevlja.

Celoten videz je mogoče opisati kot inovativen in športno-elegantno speljan v čisto silhueto. Pleteni in mrežasti zgornji del je opremljen z neprebojnimi in prekrivnimi površinami, ki dajejo občutek udobnega nošenja. Narejen je za ljudi, ki imajo radi udobno in kakovostno obutev čez cel dan! Copat Air Max 270 diha in ima kakovostne mrežaste perforacije, ki skrbijo, da imate svež in zračen občutek v nogah. Konstruirana mrežica v sprednjem delu je sestavljena za izboljšano zračnost in prezračevanje čevlja. Skrbno oblikovane čiste linije in oblazinjen mehek jezik spominja na originalen Air Max 180. Pomembna stvar pri novih Air Max 270 je izboljšano oblazinjenje, ki vam podpre in zaščiti več delov na nogah. Prav tako pa ima 3-delni podplat ki omogoča enostavno hojo in tek. Spredaj ima gumjasto konico, ki je pomembna za še dodatno vzdržljivost.

Grafika: cream3d

Športni copati Air Max imajo široko paleto barvnih odtenkov, tako si lahko izberete barvo, ki vam je pisana na kožo. Air Max 270 imajo zanimiv gradient v tonih, kot nekakšno preprosto barvno prevleko, ki ima monokromatski videz.

Lifestyle športno udobna obutev je pomemben del naše garderobe. Vedno je pomembno, da imamo par čevljev, ki so udobni in skrbno zaščitijo naša stopala. Air Max 270 je kot nalašč za vas, če želite brezskrben tek ali sprehod po mestu. Poleg tega pa je sedajšnja preobleka novih Air Max 270 še bolj modna. Zasnovani so za življenjski slog, saj so bile prvotno zračne in oblazinjene enote zasnovane samo za udobje.

Air Max 270 je inspiriran po dveh starejših modelih – skupek Air Max 93 in Air Max 180.

Black/White – AIR MAX 270 – AH8050-002

White Mesh – AIR MAX 270 – AH8050-100