Povzetek

“Falcon” je ujel brezskrben in uporniški duh 90-ih let v masivno in izrazito obliko in živahne barve. Ta posebna izdaja praznuje modne trende retro rave scene. Čevlji so okrašeni s kovinskimi prekrivnimi elementi iz ekološkega usnja. So izredno udobni in nosljivi. Nudijo podporo, amortizacijo in so odebeljenih na delih, ki so lahko občutljivi za nogo. Čevelj ima izredno prefinjen dizajn in barvne podrobnosti, ki spominjajo na trende z 90-ih let.

Retro stil inspiriran iz 90-ih let elektronske plesne glasbe.

Adidas je ponovno opremil svoje police z močno predelavo klasilčne silhuete iz leta 1990. eden od retro stilov se ponovno vrača in to je Adidas Dorf iz leta 1997 , ki je bil sedaj preimenovan v Adidas Falcon. Ta prefinjena ženska različica odseva Adidas Dorf, tekača stare šole, ki je bil sestavljen iz več plasti materialov, zaradi česar je bil na pogled težak in glomazen. Posodobljena debela podloga na novih Falconih je prekrita z mrežo in različnimi vrstami usnja ter glomaznim podplatom. Tako je čevelj videti mogočen, stabilen in predvsem udoben! Adidas Falcon se je pojavil prvič juinija 2018 z zasnovo, ki je očarala ženska srca. Začetni dizajn Adidas Falcon je bil čista Dorf silhueta oblečena v sivo, rožnato in črno kombinacijo in prodajal se je kot vroče žemljice. Pokazalo se je, da estetika devetdesetih let igra odločilno in predvsem glavno vlogo v današnjih časih. Retro silhuete so nazaj!

1
1

Več drugih barvnih kombinacij še prihaja na police, veliko srebrne in zlate! Disko krogla in konfeti. Ena od barvnih palet je polna modre, zelene in rožnate barve. Druga retro različica ima kovinsko modro-vijolično barvo z temno vijoličnimi detajli in sprednjim srebrnim delom. Podplat krasi kontrastna bela barva. Videti je, da Adidasu še ni zmanjkalo idej za zanimive in odštekane barvne kombinacije.

Falcon je narejen iz kakovostnega usnja, mrežastih segmentov in robustnega tekstila. Podplat je narejen iz gume. Poudarki so prepleteni in zašiti, tako da se več materialov prekriva in ustvarja glomazen videz. Look and feel hodita z roko v roki. Perfekten čevelj za samozavestne in drzne ženske! Falcon potiska meje v retro modi in je ravno prav nor in odštekan. Mi ga obožujemo, pa ti?