Povzetek

Adidas originals predstavlja čisto svež retro vetrič – so edinstvene in drugačne. To so Continental 80 Pack! Yung serija je obnovila svoj model, ki je bil originalno izdelan v poznih 80-ih. Adidas je znan po svojem nostalgičnem a vendarle sodobnem slogu. Vedno ohranijo elegantne retro vibracije, ki jih mi preprosto obožujemo!

Zgodovina Adidas Continental 80

Adidas je precej več kot športna znamka, pravzaprav je športna institucija. Znamko s tremi črtami je leta 1924 ustanovil Adi Dassler. Ime Adidas je sestavljanka njegovega imena in priimka. Najprej so izdelovali nogometne čevlje, a so svojo paleto zelo kmalu razširili še na tek, kasneje pa na takorekoč vse športe, ki si jih je možno zamisliti. Danes so njihovi izdelki razvrščeni v različne kolekcije. Med drugim Adidas by Stella McCartney, Adidas Originals,… Vse njihove izdelke odlikujejo izjemna kvaliteta izdelave, tehnološka dovršenost, sodobnost, odličen dizajn in modernost.

Continental 80 superge spadajo pod Adidas Originals kolekcijo. Je popolna replika Continental superg iz leta 1980. So cenovno ugodni, kot so bili tudi takrat. Old-school vibe, funkcija in slog za vsak dan.

Continental 80 pack

Continental 80 je klasičen, preprost in nostalgičen model. Izdelan je iz mehkega usnja, ki ima na zgornjem delu perforacijo. Če ste pozorni vidite dvobarvno mornarsko črto, ki leži na obeh straneh superg in jim daje prikupen retro pridih. Detajl, ki ne ostane neopažen. Podplat ima odlično kakovostno gumo z EVA vložkom, ki zagotavlja udoben in gibljiv korak.

Superge so na voljo v različnih odtenkih – bombažno roza / nebeško modra / strupeno rumena. Ker pa se vrača retro silhueta nazaj na sceno, je seveda superga tudi v originalni beli barvi.