Povzetek

Jordan znamka ima velike načrte za enega izmed najbolj priljubljenih Air Jordan retro modelov vseh časov. Air Jordan 6 infrared se leta 2019 ponovno vrača na police!

Priljubljene Air Jordan 6 “Black/Infrared” z značilnim Nike Air ter Jumpman logotipom, ki so bili eni od originalnih barv iz njegove sezone 1991. Takrat je z Bullsi osvojil prvo od šestih prvenstev. Ti Jordan copati so bili in so še vedno eni izmed najprestižnejših originalnih klasik. Release je bil že v letih 2010 in 2014, sedaj pa so ponovno tukaj!

Oblikovane izpod mojstrkih rok legendarnega Tinkerja Hatfielda leta 1992. Ta trenutek je Air Jordan 6 “Black/Infrared” že težko pričakovan in predvidevamo, da bo prišel v trgovine med All-Star vikendom, ki postaja eden izmed najbolj pomembnih dni vsako leto v ‘sneaker’ industriji.

Air Jordan 6 “Black/Infrared” so totalno kul, zanimive s svojo minimalistični vendar retro upodobitvijo. So izredno mogočne z Jordan 6 silhueto, ki nas prepriča v to, da so udobne, mehke in prave za na igrišče ali ulico. Narejene so iz semiš usnja in kvalitetnega materiala, ki se prepleta med sabo in ustvarja čevelj trden. Priljubljena barva »infrardeča« se pojavi ob straneh in na vrhu čevlja. Ustvarja učinkovit kontrast, ki je izredno močan in prepričljiv. Air Jordan 6 ima detajlirano perforacijo ob straneh, nato pa se ta ponovi na sprednjem delu in pri gležnjih. Jordan 6 so preoblikovane na sodobni način. Pri gležnji ima zgornji del poseben material, ki spne skupaj preostale dele in vam objame nogo na pravi način. Poseben detajl je na sprednjem delu čevlja Air Jordan 6, znak Jumpman, ki se nato ponovi v delu kjer se spnejo vezalke. Ne bo vam žal, saj je ta klasika brezčasna. Nova upodobitev tega retro modela, vam bo pričarala nasmeh na obraz! Mi ga že komaj čakamo!