Povzetek

1
1

Konec leta 2016 so bili trije najbolj priljubljeni colorway-i “Bred”, “Royal” in “Chicago”. Navdušili so s svojim edinstvenim, robustnim in klasičnim videzom. Top three pa navdušuje s svežo podobo in še močnejšo paleto barv!

Air Jordan 1 “Top 3” je postal eden izmed najbolj prodajanih Jordanov in navdušil množice ljudi!

Sedaj je novi Air Jordan 1 Mid spet tukaj v malo drugačnem scenariju in sveži zgodbi. Pridobil je nekaj svežih detajlov in podrobnosti, ki vas bodo ponovno navdušile! Air Jordan 1 Mid je pridobil novo ‘začinjeno’ silhueto in nove zanimive barvne odtenke!

Pridobil je tople svetlo rdeče odtenke in royal žive modre barve. Skupaj se zlijejo v mogočen in robusten športno-košarkaški čevelj, ki vedno izstopa! Air Jordan nikoli ne razočara s svojimi novimi kontrastnimi dizajni in zanimivimi barvnimi kombinacijami. Preplet tedveh barv pa še dodatno okrepi črna barva, sledi pa ji bela. Črni nubuk se pojavi v vmesnih delih, na sprednjem delu, na swoosh kljukici in na gumi. Air Jordan 1 Mid je narejen s kakovostnih materialov kot so usnje in močan tekstil. V notranjosti se noga vedno zrači, saj ima Air Jordan 1 perforacijo, zato čevelj vedno diha in noga se vam ne poti. Pomemben del tega Air Jordana 1 je tudi del pri gležnjih. Nogo vam stisne ter zaobjame in vam jo zavaruje. Omogoča vam varno hojo, tek in skakanje. Podplat je preprost in nizek. Vezalke so bele kar vam daje odličen kontrast s preostalimi barvami. Air Jordan 1 je ‘a must have’ v vaši omari, saj vas nebo razočaral.

1
1