Povzetek

Najnovejša silhueta adidas Originals «Nite Jogger» iz sedemdesetih let je nazaj! Boljša in močnejša kot kdajkoli prej! Adidas Nite jogger je bil zasnovan za nočne aktivnosti, vendar boste v njem odlično izgledali tudi podnevi v sončni svetlobi! Ima naivno speljane linije, večplastni slog in odsevne detajle. Pravi retro sneaker!

Nite Jogger, nova adidas silhueta, ki je bila označena za “ustvarjalca nočnega časa” – za vse tiste, ki ste budni ponoči. Silhueta, ki vas pomiri in razbremeni. Za vse samoiniciativne in samozavestne. Narejeni so za nočni tek, hojo, sprehod. Nikoli ni prepozno za uresničitev vaših vizij. Nočni tek razbremeni vse, vas dvigne in napolni z energijo. Dan pa prinese nove poti, ki jih tako z lahkoto prehodite! Tukaj so Nite Jogger, da izpolnijo vaše želje in vas odpeljejo v drugo dimenzijo.

Če si nočna ptica tudi ti, se seveda želiš prepričati, da ti bo udobno! To ponuja NITE JOGGER! Zgornji in spodnji del najde uravnoteženo točko med trdim in lahkim. Imajo inovativno obliko, prepleteno s šivi in tekstilnimi obliži. Naivno speljane linije in večplastni slog. Ob straneh imajo adidasove tri črte. Te detajlirane linije se ponoči zasvetijo in vas tako varujejo. Odsevne podrobnosti so načrtno speljane okoli in okoli sneakerja, tako da boste zasvetili ob pravih trenutkih. Mreža in najlonski zgornji del je podrobno prekrit s tankim mrežastim tekstilom. Posodobljen vmesni podplat Boost doda odzivno oblazinjenje za celodnevno udobje. Ta retro slog je prepleten s sodobnim in tako dvigne sneaker na povsem novo raven. Barvna paleta je skrbno izbrana, prešita in premišljena. Zanimivi deli se prepletajo med seboj in šivi se naivno kažejo povsod po sneakerju. Zanimiv otip ter look&feel.

Nite Jogger različice prihajajo v sivih, pastelnih zelenih in oranžnih poudarkih, drugi pa v pastelnih lahkotnih barvah. Sneaker ima tudi nevtralno paleto barv, ki se odlično povezujejo z odbojnimi detajli. Izdelava iz semiša dodaja dodatno teksturo v obliki prekrivnih površin, ki so sešiti vzdolž zgornjega dela. Jezik sneakerja Nite Jogger se ponaša z izpostavljenim dizajnom iz pene, ki vzbudi nostalgijo, medtem ko adidasov podpis BOOST podplat ohranja sodobnost. Prvotno je zasnovan za nočno raziskovanje na asfaltu, zato odbojnost Nite Joggers-a še naprej služi svojemu namenu v temi. Čevelj je opremljen z vmesnim podplatom BOOST in “hitrostjo nite”, ki je vezan na podplatu in jeziku.

Platforma je stabilna in vam daje velik support na nogi. Čeprav je BOOST pena izredno mehka, vas oprime in tako občutite drugačen, trdnejši prijem. Na peti ima poseben oprijem, kot neko sponko, ki še posebej ščiti vašo ahilovo peto ter gležnje. Zaradi veliko prešitih delov različnih tkanin ter materialov, je ta čevelj še posebej trden!

Nitte Jogger so prav posebni in imajo edinstven stil. So prav posebej dizajnirani za low-light environments kar pomeni, da so lahki in zračni. Z njimi boste nepremagljivi na betonskih površinah, v parku ali kakršnihkoli tekaških stezah. Ta sneaker ima prav posebne odbojnike kot smo že omenili, zato je še bolj poseben. Ta čas, je eden izmed najbolj hot sneakerjev na mestnih ulicah. Retro dizajn, daddy shoe s športnimi detajli in svežimi, sodobnimi podrobnostmi. S svojimi semiš detajli je ta look prav poseben in ga nujno potrebujete v svoji omari!