Povzetek

Vroči kosi za to pomlad! Jutra so svetlejša, dnevi daljši, vreme pa je toplejše! Mi smo pripravljeni na cvetočo pomlad, pa ti? Da boš resnično lahko začutil/a toplino in vstopil/a v novo pomlad, potrebuješ par novih sneakerjev. Mi smo ti pripravili fresh in top artikle te sezone, ki jih nujno potrebuješ za piko na i, da obarvaš svoj outfit! Čudovita barvna paleta, svetli toni in ikonične silhuete!

Eden od načinov da popestrimo svojo omaro je, da ji vbrizgamo barvno injekcijo! Osvetlitev vašega videza z nežnimi in močnimi toni, je to pomlad zelo pomembna. Razpoloženje boste dvignili na novo raven in videti boste čudovito. Nike ima to pomlad par novih artiklov, ki so kot nalašč tu za vas.

Silhuete so močne, glomazne in krepke. Platforme visoke in udobne! Izberite si svoj par! 3, 2, 1…

NIKE AIR FORCE 1 SAGE LOW

SOPHISTICATED STYLE FOR THE STREETS. Legenda živi naprej v copatih Nike Air Force Low. Gre za sodobno različico ikone iz leta 1982, ki združuje klasični stil ter svež pristop k oblikovanju detajlov. Sage Low ima vmesno podlogo v platformi, zato je videz platforme višji. Krepki vendar s čudovitim ženskim stilom. Včasih košarkarski copat, v katerem je bilo prvič v košarki uporabljeno blaženje Air, je postal ikona košarke in hip-hop kulture. Narejen s prijetnega usnja. Eleganten vendar oblikovan posebej za udobje. Vstopi v trgovino, KUPI TAKOJ!

NIKE AIR FORCE 1 `07

“Twice as nice” Zanimiv videz novih AIR FORCE, pripravljenih na pomlad! Legenda živi naprej v copatih Nike Air Force 1. Gre za sodobno različico ikone iz leta 1982, ki združuje klasični stil ter svež pristop k oblikovanju detajlov. Včasih košarkarski copat, v katerem je bilo prvič v košarki uporabljeno blaženje Air, je postal ikona košarke in hip-hop kulture. Ikonični dizajn in udobje v enem. Vstopi v trgovino, KUPI TAKOJ!

AIR MAX 1 SE

THE ICON, ELEVATED. Nike Air Max 1 je športni trendovski copat, ki je nadgradnja legendarne zasnove z novimi barvami in materiali, obenem pa ohranja izjemno Air Max blaženje, ki ga odlikuje udobje in nizka teža. Imajo gumijast podplat za dober oprijem s podlago in stabilnost. Air Max so spet prišle na plano, z novimi barvam in čudovitimi toni. So totalno kul in lahko jih kombinirate s katerimkoli outfitom. 24/7 udobje! Vstopi v trgovino, KUPI TAKOJ!

NIKE ZOOM 2K

RETRO STIL Z MODERNIM UDOBJEM. Nike Zoom 2K je zanimiv copat, ki je navdihnjen z videzom zgodnjih let 2000. Združuje moderni stil z udobjem. Ima posebno ZOOM Air oblazinjenje, ki ščiti nogo in zagotavlja celodnevno udobje. Mešanica materialov na zgornjem delu je poudarjena z gumijastimi krilci, zato čevelj izgleda še malo bolj futuristično. Gumijasta krila zaobjamejo čevelj in tako zagotovijo še večjo stabilnost. Gumijast podplat je izredno močen in povečuje prožnost. Če imaš stil in si totalno retro, potem ZOOM 2K nikakor ne sme manjkati v tvoji omari s sneakerji! Vstopi v trgovino, KUPI TAKOJ!

NIKE AIR MAX 270

Nike Air Max 270 je športni copat, ki je nastal z združitvijo dveh velikih ikon v Nike zgodovini: Air Max 180 in Air Max 93. Ima največji blažilni vložek Air Max, ki zagotavlja izjemno mehko blaženje, ki zgleda tako neverjetno, kot je neverjeten tudi občutek mehkobe. Prav tako pa ima 3-delni podplat ki omogoča enostavno hojo in tek. Spredaj ima gumjasto konico, ki je pomembna za še dodatno vzdržljivost.

Copati Air Max 270 so elegantni, športni in modni, z dolgo in bogato zgodovino Air Max dizajna, vizualnega izgleda, oblazinjenja in blaženja. Air Max 270 ima dolg seznam različnih modelov, ki so se čez leta spreminjala in nadgrajevala. Silhueta je očitno športna in vključuje visoki oblazinjeni Air Max zadnji del čevlja. Vstopi v trgovino, KUPI TAKOJ!

NIKE AIR FORCE 1 JESTER XX

PLAYFUL UPDATE TO AN ICON. Ponovno preoblikovanje ikoničnega air force 1. Zanimiva preobleka, skoraj malo nagajiva s platformo in obliži logotipov. Jester je za igrive in samozavestne! Usnjeni zgornji del je narejen vrhunsko in občutek višine je čudovit. Zadaj ima obliž z logotipom in še bolj zanimiv prešit velik logotip. Gumijast podplat zagotavlja dolgotrajno vzdržljivost! Zakoreninjena silhueta ostaja s koreninami globoko, podrobnosti in detajli pa se spreminjajo in izboljšujejo sneakerje! Vstopi v trgovino, KUPI TAKOJ!

AIR MAX 1 

THE ICON, ELEVATED. Nike Air Max 1 je športni trendovski copat, ki je nadgradnja legendarne zasnove z novimi barvami in materiali, obenem pa ohranja izjemno Air Max blaženje, ki ga odlikuje udobje in nizka teža. Imajo gumijast podplat za dober oprijem s podlago in stabilnost. Air Max so spet prišle na plano, z novimi barvam in čudovitimi toni. So totalno kul in lahko jih kombinirate s katerimkoli outfitom. 24/7 udobje!  Vstopi v trgovino, KUPI TAKOJ!