Povzetek

Nike je edinstveni sistem blaženja Air prvič predstavil leta 1978, devet let kasneje pa so svetu predstavili blaženje Air Max, sistem zračnih blazinic, ki ni omogočal le odličnega blaženja, temveč so bile zračne blazinice prvič tudi vidne navzven. Začela se je AIR MAX revolucija. Nike in Air sta postala nerazdružljiva. Od takrat je to sistem blaženja, ki navdušuje športnike, ne zgolj po izgledu, temveč tudi po izjemnem blaženju z nizko težo. Air tehnologija se je nenehno razvijala, da bi zagotovila neprimerljivo raven oblazinjenja in podpore.

Nike bo 26. marca proslavil svoje izjemno odkritje legendarne tehnologije Air z Air Max dnevom! Proslavil bo game-changing koncept z odličnimi Air-injected serijami sneakerjev. Nike je potrdil kar nekaj sodelovanj in posebnih omejenih izdaj Air Maxa sneakerjev. Izdali bodo tudi klasične modele s posebnimi inovacijami in edinstvenim izgledom. Za Nikeov Air Max day so se klasične silhuete prelevile v izjemno zanimiv look&feel. Kovinski izgled in minimalistični futurizem z glomaznim izgledom in dinamičnimi linijami. Vse to in še več nas čaka v letošnjemu Air Max dnevu.

Pushing the limits even further

Nike že desetletja razvija nove modele in se osredotoča na njihov moto “Give Fresh Air”. Sami potiskajo meje v skrajnost in tako dostavijo neverjetne kolaboracije in izdaje sneakerjev.

V zadnjih nekaj mesecih smo videli številne najbolj priljubljene Swoosh silhuete tako stare kot nove z zanimivimi toni in barvnimi prelivi, ki vsebujejo bleščeče modre in vijolično-roza odtenke z malo pomoči Laser Fuchsie. Nekaj modelov se bo sprehodilo po pisti na Air Max Day. Ti modeli odlikujejo kampanijo »Throwback Future«, ki pokaže kombinacijo nostalgičnih korenin in futurističnih barvnih shem. Klasične ikone kot so Air Max 97 in Air Max 95, pa tudi nove Air Max 720 in Air Max 270, hkrati pa izžareva dve svetleči različici Vapormaxa, 2019 in Run Utility. Air Max Plus. Tukaj so tudi – samo za ženske Air Max DIA. Jasno zasidrane s prej omenjenimi kovinskimi mavričnimi barvnimi odtenki, se v mešanico doda nevtralizirajoča črna barva, ki poskuša zmanjšati njihove že tako razkošne svetleče odtenke. Vse »Throwback Future« silhuete si oglej na www.taf.si in si čimprej zagotovi svoj futuristični mavrični odtenek!

Ena od novosti, ki prihaja k nam je Nike 720, ki ponuja novo vidno Air enoto, ki je višja in močnejša kot katerakoli do sedaj. Z večjim oblazinjenjem, 720 ponuja nepredstavljivo celodnevno udobje in oživlja popolnoma novo estetiko za Nike Air!

Nike air max 720 – BIGGER IS BETTER.

Večji, širši in močnejši kot kdajkoli prej z najvišji Air enoto, ki ponuja več zraka in udobja pod nogami za nepredstavljivo celodnevno udobje. Tekstilni in sintetični zgornji del zagotavlja udobno podporo. Ima naravne tone teksila, ki jemljejo navdih iz sveta narave. Dodajo svežo vrednost temu futurističnemu čevlju. Zanimivi valoviti vzorci si sledijo en čez drugega in ustvarjajo izjemno silhueto. Valovite in gumjaste prevleke na podplatu poudarjajo zračno enoto in so zelo kakovostne.

KMALU NA NAŠIH POLICAH!

Nike Air Max 97

Oblikoval jih je umetnih in dizajner Christian Tessle, ki je inspiracijo dobil iz narave, valovitih silhuet in presenetljivo zanimivih – gorskih koles. Navdihnile so ga linije in valoviti efekti ki se zgodi ko kaplja pade v lužo. Tako lahko povežete silhueto 97 z dinamiko narave. Ta nike silhueta se lahko pohvali s polno dolžino vidnega podplata.

Nike Air Max 97 so copati za prosti čas, ki jih odlikuje izjemno Air Max blaženje po celotni dolžini podplata. Zgornji del je izdelan iz premijskih materialov, ki ustrvarjajo valoviti grafični vzorec. To je eden izmed najbolj legendarnih Nike-jevih modelov in je tudi svojevrstna modna ikona, ki je sinonim za urbano ulični slog.

KUPI TUKAJ! Vstopi v spletno trgovino.

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95 je športni copat, ki je bil razvit za udobje. Ima največji blažilni vložek Air Max, ki zagotavlja izjemno mehko blaženje, ki zgleda tako neverjetno, kot je neverjeten tudi občutek mehkobe. Ima zanimiv dizajn, kjer se barve prelivajo po krivuljah ob straneh copata. Izvirni Air Max 95 je navdihnjen po človeškem telesu. Krivulje na zgornjem delu predstavljajo obliko in tok mišic, medtem ko je srednji del hrbtenica in čipke so rebra.

Kupi tukaj! Vstopi v našo spletno trgovino.

HERITAGE STYLE. MODERN COMFORT. 

Nike Air Max 270 je športni copat, ki je nastal z združitvijo dveh velikih ikon v Nike zgodovini: Air Max 180 in Air Max 93. Ima največji blažilni vložek Air Max, ki zagotavlja izjemno mehko blaženje, ki zgleda tako neverjetno, kot je neverjeten tudi občutek mehkobe. Prav tako pa ima 3-delni podplat ki omogoča enostavno hojo in tek. Spredaj ima gumjasto konico, ki je pomembna za še dodatno vzdržljivost.

Copati Air Max 270 so elegantni, športni in modni, z dolgo in bogato zgodovino Air Max dizajna, vizualnega izgleda, oblazinjenja in blaženja. Air Max 270 ima dolg seznam različnih modelov, ki so se čez leta spreminjala in nadgrajevala. Silhueta je očitno športna in vključuje visoki oblazinjeni Air Max zadnji del čevlja.

Kupi takoj! Vstopi v našo spletno trgovino.

Nike Air Max Dia

THE LIFTED LOOK OF AIR. Zasnovan posebej za žensko nogo, Nike Air Max Dia prinaša dvignjen videz/platformo in zračno estetiko v elegantni obliki. Enostaven in elegantno zasnovan ženski čevelj, ki je izredno udoben in v njem boste lahko hodile cel dan. Imajo posebno Max Air enoto, ki je ojačana z midsole boost za še boljši stil. V njih boste pazili na svojo držo, saj oblika čevlja deluje na celoten podplat in seveda tudi na vaše velo telo. Imajo posebno gumijasto oblogo za odličen oprijem in stabilnost.

Kupi takoj! Vstopi v našo spletno trgovino.