Povzetek

Vans in njegove ikonične črte, ki so navdihnjene po skate kulturi so že leta izpostavljene v skate skupnosti. Ta stil je na vrhu skate lestvice, že odkar je ustanovljeno podjetje leta 1966. Od vafljastega zunanjega dela na podplatih do rdeče pete, ki nosi logotip blagovne znamke. Vse to sestavlja ikonični Vans copat. ComftyCush za vse, ki obožujejo udobje in preprostost.

Kmalu na naših policah!

Vans je s svojo inovacijo ComfyCush predstavil najnovejšo tehnologijo, ki temelji na udobju in je sedaj uporabljena v seriji teh ikoničnih superg. Prva od njih je klasična silhueta Era. Po mnenju Vansa, je posodobljena Era s ComfyCush nekaj posebnega “občutek, kot da hodite po oblaku.”

Bazirali so na kreiranju še bolj udobnega športnega copata brez izgube klasičnega look&feel ter njegove estetike. Linije Era, Authentic, Slip-on, Old-skool in Sk8-hi se sedaj osredotočajo na novo oblazinjenje. Osredotočajo se na nov sodobni občutek Vans copat! Medtem, ko so ustvarjali gumijasto oblazinjenje na osnovi pene, se je vans prebijal tudi čez druge stvaritve kot so natančni izračuni trdote gume ki traja cel dan.

»Hoteli smo zagotoviti trajno udobje pod stopali,« pravi Matt Pino, globalni vodja blagovnega marketinga pri Vansu. »Gre za našo lastno peno, ki smo jo začeli uporabljati v letu 2016. Precej zapleteno je bilo določiti ravnovesje pravega durometra (trdota).« Lansiranje ComfyCush je predstavljalo novo vejo naših ikon, da bi našim kupcem omogočila dodatno možnost izbire za njihov razvijajoči se življenjski slog.

Era se po svoji zasnovi ponaša s prepoznavnim profilom z nizko cevasto strukturo s trpežnim zgornjim delom z dvojnim šivom, podloženim jezikom in podplatom iz vafljaste konstrukcije. Odločitev za uvedbo ComfyCush je bila preprosta, saj je blagovna znamka pojasnila: “ComfyCush Era ponazarja, kako se Vans prilagaja razvijajočim se potrebam naših potrošnikov,” je povedal Nathanial Iott, višji direktor oblikovanja obutve v Vansu. “Naš cilj je bil še večje udobje. ComfyCush Era uporablja enodelno konstruirano notranjost, vključno s tehnologijo za izboljšanje prileganja in občutka, dodatno podporo ter konstrukcijo pene in gume. Ustvarili smo popolno kombinacijo oprijema in oblazinjenja. ”

Vans je izdal novo linijo čevljev, zgrajenih malo drugače kot njihove klasične in pro linije. Nova linija se imenuje ComfyCush in ima mehko notranjo konstrukcijo iz EVA pene. Tehnologija ComfyCush je specifična za kategorijo lifestyle Vans načina življenja. To je sedaj dolopnitev k še boljšemu oblazinjenju pod nogami. Modeli ComfyCush vključujejo tudi nadgradnje materiala in konstrukcijo v notranjosti copat. Oblikovalci so odstranili posebne plošče v notranjosti in dodali ploščice vzdolž pete za dodaten oprijem, ki je spremenjen v bombažni material in perforirano krpico za mehkejši občutek. Popolna mešanica med slogom in udobjem!

Obutev Era ComfyCush se je lansirala in pričela z dogodkom v New Yorku 21. februarja, Vans dogodek pa se je nato preselil še v Shanghai in London.

Vans ComfyCush so speljane in ustvarjene elegantno in minimalistično. Videz in silhueta se ne razlikuje veliko od prejšnjih Era modelov, vendar ko pridemo do udobja, boste vedno izbrali ComfyCush!