Povzetek

Mešanica premium materialov in krepka barvna paleta. Navdih iz 70ih let.

“Patchwork” je novost Vans oblikovalcev, ki vsako sezono odkrivajo in razvijajo nove načine za prehod Vans klasičnih ikon s sezonskimi posodobitvami in novimi materialnimi apliciranji. Vans preoblikuje silhuete z asortimanom kakovostnih materialov kot so platno, usnje, semiš. Z gostimi in močnimi barvnimi odtenki so dopolnili to sezono. Odtenki rdeče, rumene, modre, oranžne in zelene. Zanimive barvne kombinacije bodo vedno `in`. Detajli in mali zavihki ter šivi samo še dopolnijo in prispevajo k še boljšemu izgledu tega čevlja. Vans nam predstavlja “Patchwork” paket klasičnih modelov obutve in tekstila. Navdih črpajo iz tradicionalnega japonskega boro patchworkinga in sashiko šivanja. Vans “Patchwork” nas je čisto navdušil, pa vas?

»Zbirka je bila navdihnjena s tehniko prešivanja, ki je bila ponavadi narejena na oblačilih kot način za popravilo oblačil« je povedala vodja oddelka za klasično obutev, Angie Dita. “S patchworkom pride lepota iz nujnosti. Želeli smo pokazati trdno konstrukcijo s platnom, usnjem in trdnimi, vidnimi šivi na naših modelih obutve. “

Vans Patchwork UA ERA ima nizek profil. Narejen je s platna, zgornji del ima tudi sintetične detajle. Ima elastične stranske oblazinjene poudarke, prešite dele različnih materialov in podplate iz trdne gume. Videz klasične silhuete se s tem močno preoblikuje in ta postane še bolj zanimiva. Vans nam tako postreže še z enim zanimivim projektom, ki je za vedno zaznamoval ta brand. Edinstven in pisan ter unikaten način izdelave.

Vsak artikel ima poseben look and feel. Je kombinacija zašitih in prešitih lis in malih tekstilnih delov. Ta živahni patchwork učinek daje “Patchwork” paketu retro učinek in vibracije 70ih. Zaradi tega so ti artikli toliko bolj privlačni!