Povzetek

Iščete retro klasiko, ki jo lahko dodate v svojo JORDAN zbirko? Potem morate kupiti najnovejše in največje Jordan 4 Retro Bred (2019). Ta JORDAN klasika je znana tudi kot »Black cement 4« in je med najslavnejšimi in znamenitimi košarkaškimi copati na svetu!

Air Jordan 4 Bred je bil prvič izdan leta 1989, sedaj pa se je vrnil nazaj, da proslavi svojo 30. obletnico! Jordan 4 Retro Bred je postal klasična ikona že takrat, nato je bil izdan še leta 1999, 2008 in 2012. Brezčasna silhueta združuje vse surove in osnovne barve rdeče, črne in cementno sive v sodoben izgled retro copata. Konstrukcija Bred Jordana izgleda še vedno tako dobro kakršna je bila pred leti, ko je Michael Jordan udaril »The Shot« v NBA Playoffih leta 1989 proti Clevelandu Cavaliersu, zdaj pa naj bi bil Jordan Bred ena največjih izdaj Jordanove blagovne znamke leta.

Ustvaril in skreiral jih je Tinker Hatfield, glavni dizajner tistega časa pri Nike-u. Michael Jordan jih je nosil v javnosti in pospremil z bleščečim strelom proti Clevelandu Cavaliersom v NBA Playoffsih leta 1989. Originalne podrobnosti so še vedno detajlirane in barve tudi. Poleg Nike Air logotipa na peti je Jordan predstavil še nekaj podrobnosti in okrasov, ki so postali ikona; Bili so prva silhueta z mrežastimi prekrivnimi ploskvami, hkrati pa se je ponašala z edinstvenim sistemom podpore in zapiranja, ki so jih omogočili ikonični “wings” s strani. Z grafičnega in dizajn vidika, pa so pri Bred-u uvedli vseprisotni koncept »Flight« v MJ-jevo podpisno linijo. Vse tiste podrobnosti podpisa, okraskov in tehnologije združuje čudovita kombinacija črne, sive in ognjeno rdeče barve, ki daje čevlju look&feel.

Copat je izdelan na prefinjen način, kar lahko vidite že samo z enim pogledom. Ima rdečo nit toplo črne barve, “Cement Grey” in “Fire Red”. Toni se med sabo odlično ujemajo in copatu dajejo kraljevsko in nadvse pomembno noto. Na splošno vsi pripisujejo te barve Michaelu Jordanu, saj so močne in opisujejo njegov karakter poleg tega pa jih lahko povežemo tudi z Chicago Bulls-i. Sestavljen je iz kombinacije odličnih kakovostnih materialov semiša, usnja in testila mrežice.

Ta izdaja Jordan 4 Bred bo vsebovala tudi izvirno hangtag in Jordan »Flight« na koncu jezika. Jordan 4 Bred se vam popolnoma prilega na nogo in udobje boste občutili cel dan! Nobenega dvoma ni, da se bo Jordan 4 Bred uvrstil v ikonične in zgodovinsko najbolj znane copate na svetu. To je sodobna klasika, ki si zasluži mesto v vaši omari to sezono!

Jordan copat ima detajlirane mogočne podrobnosti, ki jih ne moremo izpustiti. Mreža, ki drži zgornji in spodnji del je v geometrijski poziciji s preostalimi deli copata in se odlično prilega. Zadnji del je povezan s stranjo, tako da čevelj odlično oprime nogo. Zadnji del je namenjen logotipu Nike Air, ki se razprostre čez zadnji pri gležnju. Zanimiv podplat ima vijugasto platformo iz gume, sive barve. Zelo lepo se ujema z linijo, ki je vidna na vrhu copata. Košarkaški sneaker je v glavnem črne mat barve, sami detajli pa naredijo copat glomazen in nadvse pomemben! Rdeči toni se zlijejo s sivimi in črnimi, tako da pridejo detajli zares do izraza.