Povzetek

JORDAN znamka je predstavila svojo prvo kolaboracijo z nogometnim klubom PARIS SAINT-GERMAIN.

Jordan je formalno predstavil svoj izbor obutve in oblačil v okviru pariškega Vogue fashion weeka. PSG se je pojavil na ulicah že prej. Prvi namigi o sodelovanju PSG x JORDAN so se pojavili na spletu. Fotografije Air Jordan 5 copatov z logotipom PSG grafike. Dva meseca kasneje je pevec Justin Timberlake nastopil na koncertu in bil opažen v jakni z masivnim PSG x Jumpan logotipom. Tudi raper Travis Scott si je oblekel košarkaško majico PSG x AIR JORDAN na festivalu Cabaret Vert v Franciji.

Kolekcija PSG x JORDAN je udarna in masivna. Ima več kot 90 različnih kosov oblačil in obutve, `training` in `lifestyle` tako, da lahko kombinirate različne kose in na koncu ustvarite videz, ki vam ustreza. Paris Saint-Germain in Jordan znamka sta skupaj sodelovala že kakšno leto in neumorno delala v ozadju za to zbirko PSG x JORDAN. Zbirka, ki ima za vsakogar nekaj. Izjemne športnike in najbolj vplivna imena v sodobni kulturi ter oboževalce po vsem svetu.

Preglej spodnje povezave in si ustvari svoj videz!

Nike WORDMARK TEE PSG x JORDAN

Nike JORDAN CAP PSG x JORDAN

Nike BLOCKED DMND PSG x JORDAN

JORDAN in PARIS SAINT-GERMAIN si delita prestol v športu in modi, zato je kolaboracija totalen `natural fit` pravi Michael Jordan. Kolekcija ponuja več kot le outfit za igrišča in dvorane. PSG x JORDAN kosi so skrbno oblikovani, kroj in dizajn pa sta odlično izpeljana. `Oversized` črnine in rdečo-bele podrobnosti so grafično zanimive in lepo izpeljane. Na večini majic je prisoten JORDAN logotip v PSG grafika. Napis PARIS na majicah krasi JUMPAN logotip, ki se odlično poda na ta slogan. V kolekciji so tudi kape s šiltom, ki imajo sodoben kroj, ki ga lahko nosite kadar želite. Jakna PSG združuje JORDAN dediščino in PSG style. Vsa kolekcija se lepo ujema in sklada. Barvno in v stylu. Vsak kos je narejen iz kakovostih tkanin, ki dihajo.