Povzetek

Zgodovina

Nike Shox R4 je bil ob svojem prihodu na tržišče še takoj certificiran hit po vsem svetu! Prinesel je svoj inovativen čar, ki so ga fanatiki tekaške in športne obutve težko pričakovali! Vsem je vzel sapo in doprinesel nekaj posebnega kljub svoji nenavadni tehnologiji. Znamki je omogočil celotno paleto novih barv za tek in druge športe. SHOX ni trajal dolgo, kmalu je bil pozabljen in do sredine 2000-ih je njen privlačen sijaj popolnoma izginil in na trg popeljal le majhne naključne serije tega modela.

SHOX R4 je bil vedno prodajni hit in njegova vrnitev je nekaj posebnega! Da postane vse še bolj zanimivo in privlačno, je eden največjih NIKE športnikov razkril sodelovanje s to fascinantno silhueto.  Neymar Jr. Sodeluje z NIKE-om in ustvarili so izjemne modele SHOX R4. Zanimive barve in močni toni.

Watermelon-inspired colorway

Ena različica ima neonsko prevleko s črno linijo in močnimi barvnimi toni. Zanimive poteze in linije speljane v čisto silhueto. Vzorci si sledijo en ob drugem in ustvarjajo fascinantno zanimivo grafiko. Vroče rdeča in strupeno zelena pa dodata ta WOW učinek. Silhueta ima veliko zanimivih detajlov in podrobnosti, ki so se spremenile od prejšnje izdaje. Standardni Swoosh v sredini je popolnoma izginil, zamenjala ga je majhna inventirana različica blatnika, srebrni jezik je opremljen z logotipom in imenom športnika. `Chunky` športni copat ima vzmeti, ki so zelo pomemben del te silhuete in nasplošno SHOX R4 serije. Rdeče vzmeti so iz kvalitetne trde pene za amortizacijo in boljši oprijem ter hojo. Prožen odskok je s temi SHOX sedaj easy in lahkoten.

Off-white colorway

Naslednji par je bolj umirjen in ima svoje belo-bež-rdeče tone razporejene učinkovito in kontrastno. Penasti `amortizerji` so poseben detajl, ki je takoj viden. Luknjičasta zasnova in zanimivi detajli so pri obeh silhuetah močno opaženi. Zanimiv retro pridih daje čevlju moč in eleganco. Sprednji del copata je zavit navzgor, stranske linije si sledijo ena za drugo, zgornji del jezika pa se ujema z vsem skupaj. Ima metal-srebrne reflektivne površine, ki se v temi svetijo belo in ustvarijo zanimive detajle na copatu.  Oba para imata ime nogometne zvezde na jeziku, na strani pa je obrnjen logotip SHOX.

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar Jr. nam jih je pokazal na instagramu in s tem razkril svoje sodelovanje z NIKE Shox R4. Moderna silhueta izgleda čudovito in tudi mi jo bomo nosili brezhibno! Pohiti po svoj par, zaloga je omejena! www.taf.si