Povzetek

Ob pričetku poletja adidas Originals predstavlja model Supercourt v prenovljeni podobi, ki je najnovejši v seriji adidasovih brezčasnih klasik. Copat s svojo minimalistično zasnovo in belim usnjem združuje 50-letno adidasovo tradicijo s sodobnimi smernicami oblikovanja ter postaja nepogrešljiv za vse generacije, modne sloge in subkulture. Nad osveženim Supercourtom se že navdušujejo tudi znani Slovenci – hip hoper Nipke, akrobata Flipping Art ter pevci Gaja Prestor, Žan Serčič in Anabel.

Brezčasen model Supercourt združuje sodobne slogovne smernice s klasičnim in minimalističnim adidasovim dizajnom. Čeprav prvotno ustvarjen za dvoranski parket, saj je svojo zgodbo začel pisati kot športna inovacija, je ikonični copat kaj kmalu postal prva izbira različnih družbenih skupin ter izraz njihove kulturne pripadnosti tako v dvorani kot na ulici.

Supercourt na prvi pogled deluje presenetljivo preprosto, a je poln duha preteklosti, ki prekaljenim modnim navdušencem nemudoma vzbudi občutek nostalgije. Zgornji del copata je izdelan iz belega usnja z mehko frotirno podlogo, gumijast podplat pa krasi vtisnjen adidas Originals logotip. Belo usnje predstavlja prazno platno, ki uporabniku omogoča svobodo, da na njem ustvari svojo lastno zgodbo. Copat tako s časom le še dodatno pridobiva na svoji unikatni vrednosti, saj mu vsaka zmečkanina, guba ali madež vtisne osebno noto.

SUPERCOURT je prilagodljiv in enostaven. Je precej nezahteven in izgleda izredno prizemljen. Linije so gladke in pravilno zaključene, silhueta precej športna vendar izredno elegantna. Lahko bi rekli, da je primeren za vse starosti in ljudi. Sneaker SUPERCOURT ima posebno minimalistično estetiko `work wear`, ki je precej ljubka in privlačna. Je izredno subtilen sneaker z okusnimi in `likeable` detajli. Na jeziku ima adidas grafiko. Supercourt adidas se prilegajo vsem in na vse. Ob vsaki priložnosti boste pomislili na njih! Brezčasen in enostaven. Teniske so udobne in imajo neverjetne podrobnosti v izdelavi usnja in prepletov linij. Details on point!

SMOOTH LEATHER SHOES IN CLASSIC TENNIS STYLE WITH AN ALL-WHITE UPPER.

Supercourt sodobni sneakerji ustvarjajo novo generacijo, s posodobljenimi detajli in svežimi podrobnostmi. Nov `court` sneaker za urbane ulice! Supercourt ponuja sodoben minimalističen videz, kjer se vidi tenis slog kombiniran s svežimi detajli in usnjenim zgornjim delom. Gumijasti debelejši podplati dajejo `chunky` videz.

Nihče ne združuje mode, oblike in funkcije, kot je Adidas. Mega blagovna znamka je specializirana za superge in ulična, urbana oblačila in je postala simbol športnega razkošja. Te minimalistično bele, sodobne teniske Supercourt so ene izmed ikoničnih adidas superg. Usnjen zgornji del in gumjast podplat.