Povzetek

AM 200 nova silhueta je navdihnjena z vzorci energije ki sevajo iz zemlje. Kot tok lave ali ritmični valovi oceana, se Nike Air Max 200 ponaša z največjo enoto Max Air do sedaj. Z izjemnim oblazinjenjem in modernimi detajli ta coat izžareva drznost, hkrati pa nudi izjemno udobje.

Nike predstavlja novo silhueto, ki je bila dodana družini AM – novi Air Max 200 je kombinacija dveh Nike ikon Air Max 180 in Air Max 270! Air Max 200 zagotavlja 200% boljšo oblazinjenost v zračni enoti v primerjavi s tradicionalnim oblazinjenjem. Medtem vam pena nudi izjemno oblazinjenje pod nogami.

Velike posodobitve lahko opazimo in začutimo v tej novi Nike Air Max 200 silhueti. Maksimalno udobje je potrjeno. Ta silhueta ima veliko več zračnih blazinic, ki so lažje in dihajo. Mrežast predel na zgornjem delu copata je lahek in linije so sodobne. Barvna guma pod Max Air enoto ustvarja impresivno velik profil.

Vrhunska oblazinjenost + maksimalno udobje

Doživite ta vzmetni občutek pod nogami, ki nudi celodnevno sproščenost in lahkotnost. Izpostavljena pena v podplatu pomaga zmanjšati težo in doda prožnost. Naj vlada udobje! Privošči si svoje Air Max 200 – www.taf.si

Nepozabni slog AM 200 in sodoben športno navdihnjen videz. Nike je svoje dosedanje klasike združil v novo obliko silhuete Air Max. Z mislijo na življenski slog in vse okoli nas.Naj vas ne zavede njegov poenostavljen dizajn, še vedno je na voljo vrhunska konstrukcija in vidno udobje zračnih blazinic.

Novi Air Max 200 ima vse atribute da postane nov favorit v AM liniji. Rahlo okorno oblikovan jezik in mrežasta podlaga z večplastnimi oblogami iz semiša je znana lastnost, ki je videna že na nekaj Nike silhuetah kot sta Air Monarch in Nike M2K Tekno. Ponaša se še z dodatnimi prekrivanji mrežic s katerimi ojača stopalo in dodan ima okvir, ki naredi copat lahek in nosljiv. Na bočnih mestih in spodnjih delih lahko vidimo Swoosh grafiko. Posebej je oblikovana za ta Air Max 200 model. Platforma je ravno prav glomazna, da se super poda k zgornjemu delu copata.

Nike 200 je veliko bolj udoben, eleganten in športno navdahnjen kot njegovi predhodniki. Ima vzorčaste linije, ki si sledijo in ustvarjajo neverjetno organski videz. Barvni toni se med sabo čudovito ujemajo in ustvarjajo veliko dozo vizualne globine. Barve so kombinacija čistih in mešanih, zato je čevelj videti še bolj sodoben in nekonvencionalen.