Povzetek

FILA Disruptor Low športni retro copati s široko zgodovino! `Chunky` z nostalgičnimi linijami in široko platformo!

Bestselling 90s favourite! FILA Disruptor Low so športni retro copati s široko zgodovino! `Chunky` z nostalgičnimi linijami in široko platformo se sprehajajo po mestnih ulicah in vzbujajo pozornost. So izredno udobni s posebno tehnologijo EVA, ki vam ščiti nogo in udobno vam je lahko cel dan! Enobarvni copati, imajo posebne detajle in FILA logo na strani čevlja. trda guma in posebni kakovostni materiali sestavljajo ta poseben copat. Naj bo vaš najljubši!

FILA je imela že od začetka svojega delovanja poseben odnos z izjemnimi športniki in pionirji. Spodbuja tenisače in ostale športnike z izjemnimi dosežki. Bjorn Borg je obraz FILE že dolga leta. Postala je sinonim za uspešnost in prefinjenost, nosijo jo mednarodno priznani športniki, igralci, pevci. Uporabljajo vrhunske tkanine, ki omogočajo maksimalno prilagodljivost in zmogljivost.

Blagovna znamka FILA ima močno športno ozadje, ki se je v zadnjih letih močno dvignila na urbano raven. Opišemo jo lahko kot atletsko, retro in dinamično. FILA je drzna in provokativna, retro ter vedno izžareva aktivno in svetlo življenje! Predvsem pa udobno in sporty. FILA je bila ustvarjena še pred blagovnimi znamkami Nike, adidas in Puma. Nastala je leta 19911 in je ena izmed najstarejših športnih znamk, ki še vedno ustvarja. FILA športni copati so zavzeli visoko mesto v modnem svetu in med fashion trendi, sedaj je ena izmed najbolj prodajanih na svetu!

‘dad sneaker’ style

Fila Disruptor so moderni in cool. Oblazinjen podplat je funky in širok s pravimi prešitimi linijami. Copat je glomazen in velik, vendar udoben in mehek. Vsak korak z njim je udoben! So elegantni in drzni, hkrati pa športni in izjemno nosljivi. Na sebi ima grafiko logotipa in tako prispeva k retro look-u.

Kar se tiče vsestranskosti so primerni za kakšrni koli fashion – sporty outfit. Vedno jih lahko kombinirate na svetla oblačila ali jeans kavbojke. Pašejo tudi na obleko ali bolj športni tip outfita. So izredno minimalistične a hkrati intenzivne. Ko se jih navadite, bo to vaš najljubši trendy copat!