Povzetek

“Forces of change” in nove AF1 Double Shadow!

Nike nadaljuje s posodobitami ene in edine klasike af1! Zadnja izdaja ikonične silhuete ima dvojne sloje swoosh znaka in ostale kul detajle, ki te osupnejo!

Dva prihajajoča barvna odtenka sta kot nalašč za to čudovito, mirno in hladno jesen. Močne barve in lahki – pastelni rožnati poudarki. oba sta narejena z po principu ’double shadow’. Vsak par Air Forsk pa vodi ženstvena perspektiva, saj so tokrat namenjene ženskam!

Nike AIR FORCE 1 ponovno prihaja na trg svež in močan s polno silo. Z novimi podrobnostmi in nadgradnjo klasične konstrukcije. Pod prekrivanjem se skrivajo kontrastni toni in mehka paleta barv, ki dodajajo nekakšno vizualno maso na sam copat. Ali kot bi lahko rekli, ’Chunky’ s čudovito platformo. Za vse drzne in igrive. Z dodatnim oblazinjenjem ob robovih, dodajo piko na i tej silhueti. oblečen je v preprosto kvalitetno usnje, robovi in podplat pa so s posebne gume.

“Vemo, da so ženske neskončno raznolike. Vendar vse si želijo nekaj edinstvenega in nekatere, želijo obutev-superge uporabiti kot izraz sebe in svojega karakterja. Imajo tudi globoko spoštovanje in ljubezen do njih, oziroma v tem primeru do naše AF ikone,” pravi Georgina James, višja kreativna direktorica, Nike Women Obutev. “Shadow Air Force 1 je odličen primer, kako kanaliziramo želje in ustvarjamo nove izraze s pomočjo silhuete, oblike in njenih podrobnosti.”

Navdih za SHADOW AF1, za katerega so značilni dvojni detajli in večplastni kosi, izhaja iz razmišljanja o ženskah, ki v svojih skupnostih postavljajo primere kot sile sprememb. Gre za pogumno izražanje temeljnih elementov, kot so drugačnost – v ospredje – elegantno pretirano poudarjanje.

Tako lahko nadaljujemo in razberemo dizajn tega copata; nadaljuje se z izbiro funkcionalne zasnove: nekoliko višji srednji podplat nudi sodoben in udoben korak in osnovni podplat s kakovostnega materiala, s čimer je čevelj lažji in udobnejši.

Nove AIR FORCE 1 SHADOW bodo to jesen in zimo vladale mestnim ulicam. Silhueta ima v sebi resničen potencial za še več odličnih barvnih shem AF1 SHADOW. Zaenkrat sta v naših prodajalnah The Athlete’s Foot dva para, ki vas bosta osupnila s svojim šarmom. Svetlo roza linije z močnimi toni in zeleno modra paleta. Dobite jih tudi na naši spletni strani: www.taf.si

Ne zamudite, svoj par si zagotovite že sedaj!