Povzetek

Timeless designs. Worn a million ways. 

Sveži, prenovljeni – HOUSE OF CLASSICS ustvarjajo čisto svež tenis slog. Prišli so v novi preobleki z novimi detajli. Upogljivi zgornji del usnja je opremljen s kakovostnimi tekstilnimi deli semiša in usnja, ki dodajo čisto novo teksturo in s tem ustvarijo večplastni videz.

Sveži, prenovljeni – HOUSE OF CLASSICS ustvarjajo čisto svež tenis slog. Prišli so v novi preobleki z novimi detajli. Upogljivi zgornji del usnja je opremljen s kakovostnimi tekstilnimi deli semiša in usnja, ki dodajo čisto novo teksturo in s tem ustvarijo večplastni videz. Home of Classics še naprej praznuje in slavi najbolj ikonične retro silhuete!

Brezčasen model Supercourt združuje sodobne slogovne smernice s klasičnim in minimalističnim adidasovim dizajnom. Čeprav prvotno ustvarjen za dvoranski parket, saj je svojo zgodbo začel pisati kot športna inovacija, je ikonični copat kaj kmalu postal prva izbira različnih družbenih skupin ter izraz njihove kulturne pripadnosti tako v dvorani kot na ulici. Dizajn in konstrukcija – navdihnjena z adidasovim bogatim arhivom teniških copat. Beli odtenki z bež detajli so kot nalašč usklajeni s toplimi ali hladnimi jesenskimi dnevi. Uživajte v udobju in zmogljivosti OrthoLite® notranje tehnologije. Supercourt na prvi pogled deluje presenetljivo preprosto, a je poln duha preteklosti, ki prekaljenim modnim navdušencem nemudoma vzbudi občutek nostalgije. Zgornji del copata je izdelan iz belega usnja z mehko frotirno podlogo, gumijast podplat pa krasi vtisnjen adidas Originals logotip. Belo usnje predstavlja prazno platno, ki uporabniku omogoča svobodo, da na njem ustvari svojo lastno zgodbo. Copat tako s časom le še dodatno pridobiva na svoji unikatni vrednosti, saj mu vsaka zmečkanina, guba ali madež vtisne osebno noto.

SUPERSTAR – Že od 1970

Superstar je bil prvi košarkaški čevelj in sedaj skoraj 50 let pozneje – Superstar še vedno ostaja v stiku z nami v drugi luči. Množice so to silhueto ponesle s košarkaških igrišč na mestne ulice – in postavile Superstar za ikono. A SUPER-CLEAN, ALL-WHITE VERSION OF THE ICONIC SHOE. Adidas Superstar so v 70ih letih bile najboljši copat za dvorane in igrišča. Danes pa ta copat osvaja mestne ulice. Postal je kulturna ikona in totalna zvezda. Tukaj je v novi preobleki z usnjenimi tekstilnimi deli semiša in usnja, ki dodajo novo teksturo in ustvarijo še boljši videz!

Njihova brezčasna oblika in retro silhueta se podata na različne stile. Od širokih jeans hlač do oprijetih trenirk in ljubkih oblekic. Resnično je čevelj, ki paše na vse in z vsem! Hype čutimo že nekaj let, superge videvamo povsod po mestnih ulicah. Udoben, retro in preprost. Superstarke so blikovane pravzaprav kot nizka različica modela Pro Shoe, z usnjenim zgornjim delom in gumijasto zaščito za prste. Kasneje so postali znani pod imenom “shell shoe” oziroma “shell tops”. Njihov prepoznaven izgled že desetletja ostaja enak oziroma zelo podoben. V 80ih je bil izjemno popularen na ulicah, med košerkaši in v hip-hop in rap kulturi. Svetovno slavo so jim prinesli člani newyorške hip-hop skupine Run-D.M.C. Kmalu je postal zvezda med igralci NCAA in NBA. Med prvimi navdušenci je bil Kareem Abdul Jabbar.

VINTAGE NOSTALGIA

Totalno nostalgičen slog – copati spominjajo na retro dneve iz zgodnjih 80ih. Tenis stil, športno-urbani outfit in chill dnevi. Konstrukcija na zgornjem delu je zgrajena iz gladkega usnja, ki ga odlikuje stranski pas. Karakteristični sprednji del prinaša avtentičen videz old school dni – za mehak in odziven občutek. Delno gumijasti vložek EVA zagotavlja udoben in prožen občutek. Semiš našitek z logotipom poleg vezalk, spominja na slog iz 80ih! Brez kontrasta – samo trojna belo-bež paleta za pastelni videz.

TRAINERS INSPIRED BY ’80S-ERA COURT DESIGNS. Continental 80 superge spadajo pod Adidas Originals kolekcijo in so popolna replika Continental superg iz leta 1980. Old-school vibe, funkcija in slog za vsak dan. Continental 80 je klasičen, preprost in nostalgičen model. Izdelan je iz mehkega usnja, ki ima na zgornjem delu perforacijo. Če ste pozorni vidite dvobarvno nežno roza črto, ki leži na obeh straneh superg in jim daje prikupen retro pridih. Detajl, ki ne ostane neopažen. Podplat ima odlično kakovostno gumo z EVA vložkom, ki zagotavlja udoben in gibljiv korak.