Povzetek

A sportswear icon meets a fashion icon in PUMA x KARL LAGERFELD

Lagerfeld v svojem zadnjem sodelovanju s PUMA združuje športna oblačila in `haute couture` ter posodablja klasične sloge s sodobnim, luksuznim robustnim slogom – čista prefinjenost s pariškim slogom! Silhuete PUMA so edinstveno speljane z nekonvencionalno nameščenimi zadrgami, barvnimi linijami in inovativnimi novimi načini uporabe PUMA logotipov in blagovne znamke. Karl Lagerfeld je znamko PUMA streetstyle popeljal lestvico višje. Visoka moda s športnim prekrivanjem.  Elegantni močni modni kontrasti in dizajn speljan na sodoben in razkošen način.

Puma je razkrila svojo najnovejšo kolekcijo v sodelovanju z modno ikono – KARL LAGERFELD! Jesen bo obarvana z elegantnim novim videzom in obsežno ponudbo oblačil. Čista prefinjenost obeh znamk. Prepoznavna lifestyle/streetwear znamka in modna ikona sta se združili in nastala je čudovita kolekcija. Brezčasen – pariški slog s kančkom prefinjenosti.

V tej kolekciji športni element sledni modnim trendom, sodobni atletski videz sreča visoko modo, klasični slog pa je predstavljen skozi moden in razkošen videz. Kolekcija PUMA x KARL LAGERFELD odlikuje nekonvencionalne podrobnosti, barvne elemente in linije ter krepko grafiko obeh ikoničnih znamk. Popoln spoj med uličnimi oblačili ter `haute couture` modo.