Povzetek

Legendarni retro Air Jordan XI “Bred” spet osvajajo ulice! Letošnja decembrska izdaja Air Jordan Retro 11 je postala najpomembnejša izdaja košarkaških copatov znamke ordan v vseh štirih sezonah! Legendarna obutev, ki predstavlja simbol retro košarkaške obutve prihaja spet med nas! Retro 11 skriva v sebi legendarne sezone Chicago Bullsov, ko so dosegali neverjetne rezultate in vse skupaj nadgradili z zmago in naslovom prvaka!

Air Jordan 11 Bred so bile sprejete kot najboljši košarkaški copat in še sedaj veljajo za zelo cenjen model! Ta praznični december bo spet obogaten z novimi modeli retro Jordan za vse generacijo! Ja tako je, za mlade in mlade po srcu so tukaj različne velikosti modelov Jordan 11. 

Ta košarkaško-ulična obutev poskrbi za odlično oblazinjenje in Air Sole podplatom. Narejene so s kvalitetnih materialov, ki se odlično dopolnjujejo med sabo. Zgornji del se odlično prilega ostalim materialom in nogi – poskrbi tudi za lesketajoč videz in totalno kul stil.

Originalna barva, tekstura in ten črne ter rdeče iz leta 1996 pride kmalu v naše prodajalne! Lakirano usnje, fina črna tekstura in posebne vezalke ter detajlni Jordan elementi. Air Jordan 11 retro si zasluži pravo spoštovanje! Jordanke so izšle leta 1996, nato so sledile Retro posodobitve in nove izdaje Jordan 11 Bred copatov v letih 2001, 2008, 2012 in sedaj v letu 2019 v prvotni obliki in silhueti – totalen original košarkaškega Jordan 11!

Košarkaška sezona 1995/96 se je za vedno zapisala v zgodovino košarke in košarkaške obutve. Chicago Bulls so osvojili naslov prvaka, postavili neverjeten dosežek in se prebili na vrh! Jordan je edini osvojil tri MVP naslove in bil izbran za MVP sezone, All-Star tekme in finala! V tem letu so Jordan 11 Bred dvignile prah povsod po svetu in postale najpopularnejši in najbolj iskan model košarkaške obutve.

Iz leta v leto silhueta ne spreminja svojega videza in konstrukcije, temveč pa spreminja detajle in male elemente, ki ta copat naredijo samo še boljši in močnejši! Njihova prednost je patentirano kvalitetno usnje, ki ima očitno magični učinek! Veliko košarkaških igralcev še sedaj nosi Jordan 11! Jordan Retro 11 bodo ostale tako kul kot so že leta, komaj čakamo da pridejo na naše police!