Povzetek

AF1 STYLE. EVOLVED.

Nike je združil brezčasen Air Force 1 s sodobno tehnologijo oblazinjenja React, da bi ustvaril popolnoma novo Air Force 1 React D/MS/X. Stopite v prenovljeni svet in si osvežite svoj stil z novimi Nike Air Force 1 React. Združujejo sodoben dizajn z ikoničnim slogom – veliki, drzni in mogočni. Nov level udobja je tukaj. Klasika, ki prinaša svežino. Pretiran slog Nike React prežema zunanjost superge, s svežo obliko in drznim velikim SWOOSH znakom. Detajli on point!

Oblazinjen Nike AIR FORCE 1 React združuje funkcijo in dizajn. Velik Swoosh znak in velik “AIR” na podplatu vam omogočata, da izrazite svoj stil v sodobnem svetu, medtem ko tehnologija Nike React doda izjemno udobje pod nogami. Air Force 1 React je torej hibrid s sodobnimi posodobitvami. React tehnologija in Air Force stil za vse drzne, ki si upajo obuti nekaj novega! Ne bo vas razočaral!

V letu 2020 se bo odprlo več poti za AIR FORCE 1 React in s tem pridejo tudi različne barve Reacta. K nam prihaja prva črno-bela različica z rdečimi poudarki, ki izžarevajo moč! Zgornji del je razdeljen na šivano sintetično usnje z legendarno mrežo, ki diha. Spodaj pa imamo profil z obrisno grafiko Swoosh. Na peti / na platformi pa je linija z napisom NIKE REACT in velik »AIR«. D/MS/X žig na copatu je koncept, kjer prevlada ideja o športnem stilu s slogom in močnim »attitude«.

Mehka pena v notranjosti, vsebuje novo tehnologijo REACT, z Ramp Air enoto v peti. Ta močan kos skrite tehnologije je pri teh sneakerjih zelo pomemben. Podplat je zato opremljen z močno rdečo barvo z oznako React okoli svoje tradicionalne Air grafike. Ta nova tehnologija, ki je vgrajena v 40 let staro klasiko Air Force – bo zagotovo pristala na lestvici top 10 sneakerjev.

REACT TEHNOLOGIJA ZA BOLJŠE OBLAZINJENJE.

Vsi športniki in vsi, ki se redno gibajo in ukvarjajo s športom so rekli, da si želijo boljše oblazinjenje in s tem tudi boljši »energy flow«. Poleg tega seveda tudi potrebujejo lahke superge in da so dolgo v dobrem stanju! To so štiri stvari, ki jih ne dobimo vse skupaj v enem copatu. Sneaker lahko poskrbi za blaženje in je mehak ali pa odskok in vračanje energije. Lahko je lahek ali trpežen. Zato je NIKE REACT najnovejša tehnologija tako posebna – ta inovacija za blaženje je pomemben preboj v tehnologijah za obutev! Za to penasto oblazinjenje so dokazali za najbolj trpežno peno, poleg tega je prinesla večji donos energije kot kateri koli drugi Nikeov košarkaški preizkušeni čevelj. Peno REACT se ne primerja z neko peno brez imena, ampak se jo primerja z najnovejšim Lunarlon. React prinaša veliko več energije v vsakem koraku!

“Nike React je trpežnejši od katere koli druge pene, ki smo jo preizkusili v Nike teku, kar pomeni, da bo sledil potrebam tudi najbolj predanih tekačev na daljavo” Pravi Kim, direktorica Nike Running.

Ko je prišel čas, da se ta tehnologija prenese na urbano sceno – na sneaker za mestne ulice – so pri NIKE-u ugotavljali kako se nekdo premika, v katero smer in s kakšno silo se hodi. Tako lahko omogočijo popolno optimizacijo blaženja in oprijema.

Novi NIKE AIR FORCE 1 REACT bodo za vas nekaj posebnega. 

Dober oprijem in super udobje – kmalu z nami!