Povzetek

Silhueta 80-ih let živahnih barv in igrivim retro videzom.

Navdihnjen po copatih Fast Rider iz leta 1980, so se Pumini ustvarjalci odločili oživiti silhueto in jo pripeljali v 2020! Silhueta je totalna retro prihodnost z živo barvno paleto. Puma Rider za vse, ki si upate več!

Pred nami je čisto svež dizajn Puma RIDER – Game On. Njegova silhueta je retro, z detajli 80ih let in igrivo barvno paleto. Leta 1980 je bil Fast Rider eden najbolj prodajanih tekaških copat. To so bili izredno udobni in poenostavljeni tekaški copati s super lahkim dizajnom in podplatom, ki je ekstremno odporen in absorbira udarce. Sedaj pa se je Rider prenovil in prihaja na trg prerojen in svež, poln novih detajlov in zanimivosti! Svoj ulični slog krepi z igro materialov, živahnimi barvami in ponaša se z retro estetiko. Oživel je izpod zaprašenih arhivov. Zasnovan za novo generacijo. To je Pumina posodobljena serija RIDER. Game on!

Silhueta 80-ih let

Pumina silhueta je precej podobna tistim iz 80-ih let, teniški copati z največjim udobjem. Narejene so iz mehkega tekstila in kvalitetnega semiša. Skupaj delujeta odlično in ustvarjata kakovostne superge! Celotna konstrukcija Puma Rider retro silhuete je precej brezčasna in jo lahko nosite kadarkoli. Je športnega videza s posebnimi detajli, ki spominjajo na tekaški old school čevelj. Zgornji materiali trdno zaobjamejo nogo, tako da ste v njih brez težav cel dan. Imajo poseben spodnji del podplata – oblazinjenje z udobnim korakom. Puma Rider – Game On ima tehnologijo, ki so jo leta 1980 izpopolnili in je sedaj še močnejša in primerna tako za urbane ulice in mestni vrvež kot tudi za kolo in preproste gozdne sprehode! Puma Rider vedno z vami!

Zgornja stran Puma Rider copatov ima kontrastne barvne ploščice na sprednji strani prstov in zadaj ob straneh. Silhueti dajejo te ploščice super retro videz. Medtem je tukaj vafljast podplat – izboljšana in zmogljivejša različica, ki se odlično oprime tal in s tem je korak bolj udoben in preprost. Rider Game On je zasnovan s sodobnimi materiali vključno z novo razvitim podplatom in TPU stabilizatorjem na peti. Prerojen je za priložnostni in kul ulični slog – zato ima ultra udobno Rider peno na podplatih.

Blagovna znamka PUMA

Modno oblikovanje tudi najbolj klasične športne izdelke naredi moderne. Puma dizajni so vedno sveži, drzni in v koraku s časom, pa če jih nosite na na ulici ali v telovadnici. Njen vsestranski dizajn in uporaba sta nadvse pomembna. Copati in udobna oblačila znamke Puma so, čeprav v osnovi mišljeni za šport, primerni tudi za vsak dan in za prosti čas. Nosite jih lahko kjerkoli in kadarkoli, pa boste vedno videti modno, aktivno in mladostno. Moderen dizajn nikoli ne razočara, prav tako ne udobje.

Znamko Puma je v Herzogenaurachu na Bavarskem leta 1948 ustanovil Rudolf Dassler, potem ko se je sprl z bratom Adolfom, s katerim sta že leta 1924 ustanovila skupno podjetje. Tako sta iz enega bratovskega podjetja, nastali dve konkurenčni blagovni znamki – Adidas in Puma, ki sta bili locirani vsaka na svoji strani reke Aurach. Znamka Puma izdeluje copate za nogomet, atletiko, tenis, fitnes, golf, motosport in aktivni življenjski slog. Z njihovimi izdelki so tekmovali številni športni zvezdniki: Diego Maradona, Pele, Johan Cruyff, Boris Becker, Martina Navratilova, Michael Schumacher, Linford Christie, Colin Jackson …Poleg športne obutve in oblačil izdelujejo tudi modne produkte za prosti čas. Ulični stil ikoničnega dizajna in visokega udobja navdušuje mlade in vse druge drzne posameznike, ki si želijo pustiti pečat.

PUMA RIDER GAME ON, moški copati

PUMA RIDER GAME ON, ženski copati

PUMA RIDER 020 GAME ON, ženski copati