Povzetek

REWRITE THE RULES. CONVERSE CPX70.

Drzna kombinacija štirih legendarnih Chuck 70 stilov!

Spoznaj nove CPX70! Oblikovalci Converse so pri oblikovanju teh sneakerjev pustili biti drzni in iznajdljivi. Converse CPX70 je sestavljen s štirih različnih legendarnih Converse silhuet. Vsak slog je nekaj posebnega, ko pa se zlijejo v eno – dobimo Converse CPX70. Drzna kombinacija Chuck Taylor All Star, Pro Leather, One Star in ERX260. Te superge so najboljši mix vseh legendarnih klasik. Ustvarili so nekaj povsem novega in nepričakovanega – ikonične Converse CPX70.

Converse CPX70 – Spoznaj novo različico legendarnih Converse

A bold fusion of four legendary Converse styles.

Drzna kombinacija Chuck Taylor All Star, Pro Leather, One Star in ERX260. Te superge so najboljši mix vseh legendarnih klasik. Ustvarili so nekaj povsem novega in nepričakovanega – ikonične Converse CPX70.

Converse CPX70

Chuck All Star so nastali kot košarkarski copati, ki so po zaslugi košarkarja Chucka Taylorja dosegli globalno slavo in priljubljenost. Visoka verzija copatov je izdelana iz trpežnega platna, poleg tega pa imajo debel gumijast podplat s kapico, ki ščiti prste, izgled pa je prečiščeno klasičen, a obenem bolj trendovski kot kdajkoli, tudi po zaslugi črno-bele barve. Še v šestdesetih letih so jih uporabljali številni košarkarski asi, danes pa so postali eni izmed najbolj priljubljenih copatov za prosti čas.

Converse CPX70 meša estetske elemente legendarnih modelov All Star, Pro Leather, One Star in ERX260, ki vsebuje trden podplat v košarkaški obliki in dekorativna prekrivanja v presenetljivem leopardovem tisku, sivi in črni barvi. Drzen in futurističen. Na gležnju se odlično vidi všit logotip All Star blagovne znamke Converse.

Nova mešanica Converse je narejena s platna – zgornji del prekriva platno, ki ga ima tudi model All Star. Spredaj ga ščiti gumijasta kapica. Ima zanimive usnjene detajle, ki ščitijo določen dele na sneakerju – prekrivni detajli z leopard vzorcem. OrthoLite® podloga vam omogoča umirjen in mehak korak. Kot, da bi hodili po oblakih! Podloga je oblazinjena, tako da vam bo vedno prijetno. Ta model Converse CPX70 ima zanimiv futuristični podplat, ki deluje drzno in igrivo.