Povzetek

Uživaj v udobju športno-urbanih oblačil in sneakerjev! Za vas smo pripravili par različnih kombinacij zanjo in zanj v katerih lahko uživate v poležavanju, delu od doma, ustvarjanju ali kuhanju! Urbani outfit za prijetne in udobne dni! Sedaj vsi doma preživimo veliko več časa kot prej. Znašli smo se v nelagodni situaciji, ki pa jo moramo spoštovati in se je držati. “We are all in this together”. Kar naenkrat imamo malo več časa zase, privoščimo si malo razvajanja! Preveri spodnjo ponudbo udobnih outfitov, ki ti polepšajo dan! Ostani v stilu. “Being cool is not canceled”.

Cute and Girly

Za vse, ki obožujete sproščene kroje puloverjev s posebnim igrivim dizajnom! Sproščen slog v malo širšem dizajnu s posebnimi igrivimi elementi.

Pomladno poletna osvežitev klasičnega stila! Te udobne kratke hlače PUMA x CO AOP hlače so kot nalašč za sveže in sončne dni.

Bestselling 90’s favourite! FILA V94M so športni retro copati s široko zgodovino! “Chunky” z nostalgičnimi linijami in široko platformo.

Air Jordan Fan Club

Zanimiva grafika in “eye-catching” odtenki, ki prikazujejo sodelovanje med znamko Jordan in francoskim nogometnim klubom Paris Saint-Germain.

Jordan Maxin 200 s svojim premium dizajnom povzetim po originalnem modelu in velikim Air blažilnim vložkom zares pokaže Jordanov ponos.

Zanimiva grafika in “eye-catching” odtenki, ki prikazujejo sodelovanje med znamko Jordan in francoskim nogometnim klubom Paris Saint-Germain.

Being cool isn‘t canceled

There’s only one way: up. PUMA Rise Wn’s so sodobni copati z zanimivo sihueto. Mehak look and feel, navdihnjen z oblaki in razkošnimi linijami.

Urbana različica športne mode s sproščenim krojem, skrajšano dolžino in zanimivimi detajli. Nežen material in simpatične, sveže barve.

Sveža poletna barva in zelo mehak občutek dajeta temu mini nahrbtniku ženski pridih. Zanimiv hologram look & feel za sveže dni.

’80s look

PUMA TFS OG Track Jacket je jakna v kateri boste vedno izgledali odlično! Izrazit retro slog z zanimivimi geometrijskimi linijami.

PUMA TFS OG Track Pants so uporabne kot spodnji del trenirke in so odlične za različne prostočasne aktivnosti. Izrazit retro slog osemdestih!

PUMA RIDER 020 so prenovljena retro različica – Future Rider. Prerojena legenda za casual-cool street style s krepko igro materialov.

Spice it up

Ženske hlače Adidas Large Logo so retro videza z velikim logotipom na hlačnicah. V njih se počutite sproščeno in kul. “Old School” videz.

EQT GAZELLE temeljijo na dizajnu copatov Gazelle iz leta 1999 in posodabljajo klasičen dizajn za danes. SPLASHY ’90S RUNNING STYLE.

Atraktivna barva in velik logotip poskrbita, da boste zagotovo opažene. Vrača se k “old-school” modi in in klasičnim športnim elementom.

Sporty and Fit

ALL ABOUT THE AIR. Nike Air Max Tailwind IV daje nov videz klasiki 90-ih. Max Air enote vam nudijo udobje in slog, ki trajajo. Zgodba, ki se je začela dve desetletji prej, je linija Tailwind, kjer je tehnologija Nike pričela z revolucijo.

Moške hlače Nike Swoosh iz mehkega flisa, idealne za prosti čas. Klasičnemu udobju dodajo drzen videz, pripravljen za ulice. Za premium izgled poskrbita dve Nike kljukici.

Moška jakna Nike Sportswear Windrunner je naslednica popularnega modela iz leta 1978. Ohranja vse značilnosti originala in mu dodaja še nekaj modernih značilnosti za večjo funkcionalnost in sodobni stil.