Povzetek

NEVERJETNO UDOBJE! Nike React Vision iz Nikeove eksperimentalne divizije D/MS/X prevzema inspiracijo iz ikoničnih silhuet React 87 in React Element 55 s preoblikovanimi zgornjimi deli. V tej seriji modelov se React prelevi v nadrealistično silhueto. Navdih za zanimive barve in živahne teksture so Nike dizajnerji našli v Alebrijes (mitska bitja, ki jih najdemo v sanjah mehiških ljudskih umetnikov). Osvežite svojo poletno garderobo s svežimi barvami in zanimivimi poletnimi teksturami!

Nike React Vision je zgodba o izjemnem udobju. Te sneakerji imajo večplastno zgradbo, sestavljeno iz lahke mrežice za dihanje in imajo celoten sistem vezanja, s katerim superga močno oprime nogo. Vsak vaš korak bo lahkoten! Nike React pena zagotavlja maksimalno celodnevno udobje, medtem pa vam dan polepša še kombinacija mehkobe jezika in zadnji del na peti – za sanjski občutek pod nogami! Nike React Vision ima slojevite teksture, oblike in žive barve. Napis D/MS/X se na jeziku dvigne visoko in doda ta kanček edinstvenosti k dizajnu in doda k zgodbi Nike izvora. Nike React Vision in njegova nadrealistična silhueta se odlično podata na vsak outfit. Lahko jih nosite poleti, jeseni ali v pomladi – vedno se boste počutili odlično. React Vision za vsako priložnost!

  • Inspiracija ikoničnih Nike silhuet React 87 in React Element 55. Dovršeni detajli in zanimiva tekstura naredi ta sneaker ikoničen! Slojevite teksture, oblike in žive barve za vse drzne, ki uživate v udobju.
  • Za mehak in sanjski občutek pod nogami. Nike React Vision silhueta se predstavlja v različnih barvnih odtenkih – vedno z živahnimi barvami.
  • Nike React Vision ima slojevite teksture, oblike in žive barve. Napis D/MS/X se na jeziku dvigne visoko in doda ta kanček edinstvenosti k dizajnu Nike silhuete.

Nike REACT VISION

CD4373-102

Nike REACT VISION

CD4373-100

Nike REACT VISION

CD4373-006

Inspiracija ikoničnih Nike silhuet React 87 in React Element 55. Dovršeni detajli in zanimiva tekstura naredi ta sneaker ikoničen! Slojevite teksture, oblike in žive barve za vse drzne, ki uživate v udobju.

Nike React Vision je zgodba o izjemnem udobju. Slojevite teksture, oblike in žive barve so združene v dizajnu, na katerega vpliva pretiran svet naših sanj, medtem ko React pena in plišasti jezik zagotavljata nadrealistično udobje. Napis D/MS/X se na jeziku dvigne visoko in doda le kanček Nikeove zgodbe o izvoru. To so futuristične superge za vse drzne, ki uživate v udobju! Gumijasti podstavki na podplatu vam prinašajo oprijem in vzdržljivost. Za mehak in sanjski občutek pod nogami. Nike React Vision silhueta se predstavlja v različnih barvnih odtenkih – vedno z živahnimi barvami.