Povzetek

Re-Imagining The Past with the Icon of Tomorrow.

Futuristična silhueta s čudovito platformo, ki ustavlja poglede! Ikonična zasnova z zračnim mehurčkom za udoben korak! 2090 in ponovno predstavljanje preteklosti z ikono jutrišnjega dne. Silhueta s futurističnimi detajli in retro zasnovo. Podrobnosti, ki krasijo zgornje dele so sodobno speljane mrežice, ki dihajo. Zasnovan z enako inovacijsko miselnostjo, ki je pred tremi desetletji ovekovečil Air Max 90. Sedaj Air Max 2090 omogoča pogled v prihodnost. Posebni detajli in šivi na zgornjem delu ter originalne linije, ki ponujajo večjo prožnost in pa tudi izboljšani oprijem in vzdržljivost.

Edinstvena silhueta Nike Air Max 2090 ponuja številne nove barve, ki na vaše mestne ulice prinašajo svež slog in poletno udobje. Čas je, da poiščete tisto, ki bo vaš outfit popeljalo na naslednjo stopnjo. Next level style!

Nike REACT VISION

CD4373-102

Nike REACT VISION

CD4373-100

Nike REACT VISION

CD4373-006

Nike Air Max 2090, ki prinaša sodobne tehnološke nadgradnje in posodobitve dizajna, je ustvarjen tako, da uteleša prihodnost. Nike še naprej potiska meje in prinaša na trg prenove sveže novosti. Ena izmed teh je Air Max 2090! Osrednja točka pri razvoju silhuete je bil Air Max 90. Podporni materiali in teksture so zelo lepo vidni na zgornji strani superge. Poudari se moč v podpori superge. Zračna enota je napihnjena z večjo zračno blazino, ki je 200% večje kot originalno. S podobno obrezano zasnovo Swoosh so linije podplatov na novo zasnovane za zmogljivost leta 2020.

Silhueta AM 2090 ima zanimive prepoznavne elemente. Na zgornji strani se lahke transparentne mrežice sestavijo v eno. Šivani deli so tako izpostavljeni in silhueto naredijo še bolj zanimivo. Swoosh znak je na enem delu prekrit z mrežico in tako s sodobno tehniko zagotavlja zanimiv look&feel. Podplat z mehurjem – Air izgled vsake sodobne NIKE silhuete. Oprijem je izjemen in guma na podplatu zelo vzdržljiva. Zadnji del ima zanimive futuristične elemente, ki naredijo silhueto še bolj ekstravagantno. Če natančno pogledamo vidimo da je namesto “Nike Air” prevzel nov “Air” logotip. Barva Air Max 2090 je tokrat svetla in sveža – ravno pravšnja za to poletje. Clean, simple, timeless.

  • Edinstvena silhueta Nike Air Max 2090 ponuja svežo novo barvo, ki na naše mestne ulice prinaša svež slog in poletno udobje.
  • Futuristična silhueta – Clean, simple, timeless.
  • Sedaj Air Max 2090 omogoča pogled v prihodnost. Posebni detajli in šivi na zgornjem delu ter originalne Nike Air linije.