Povzetek

BIG AIR, WITH GO!

Osveži svoj izgled z novimi Nike Air Max 270 React SE.

Osvežite svojo poletno garderobo s svežimi barvami in zanimivimi poletnimi teksturami! Tukaj je Nike Air Max 270 React SE s svojo zanimivo barvno paleto. Na zgornji strani se odlikujejo sveže barve in super materiali, k dihajo. Nike Air je dodal kanček pomladi k svoji Air Max 270 React ediciji. Podrobnosti na zgornji strani in podplatu so izjemne. To sezono bomo uživali v udobju! Nike Air Max 270 React združuje dve izjemno priljubljeni silhueti v eno. Ta silhueta vključuje oblazinjeno mehurčkasto peto ikoničnega Air Max 270 in tehniko prekrivanja, ki jo je navdihnil Element React 87.

  • Air Max 270 React v popolnoma novi luči v živahni barvi. Check. It. Out!

Air Max 270 React nudi stalno podporo pod nogami. Če hodite ali tečete, boste občutili sproščeno zadovoljstvo. AM 270 React podpre gleženj in peto kot tudi sprednji del noge – vse skupaj zaobjame in v njih se počutite kot bi hodili po oblakih. Njihova oblika/dizajn je narejen za celodnevno udobje. Silhueta je vzdržljiva in kar malce glomazna – nudi podporo 24/7. Uživajte v udobju.

Navdihnjen s hip-hop kulturo, se neustrašen AIR MAX 270 REACT lahko pohvali z odličnim hibridnim podplatom. To je kombinacija Air Tech na peti in React pene na sredini in sprednji strani. Eden najboljših in najprimernejših copatov na trgu! Lahki in večplastni materiali ustvarjajo sodobno estetiko. Lahko je opaziti minimalizem in drznost v enem. Na zgornji strani je sintetični del, ki ima prekrivne dele semiša in nekaj drugih kvalitetnih materialov, ki dihajo. Z njim je tudi neoprenski del na mrežastemu jeziku. Zračna blazina v srednjem podplatu je tam za lažjo podporo in izjemno udobje. Podplat je narejen iz gume – za oprijem in stabilnost! Air Max 270 React je tukaj v zanimivi sveži barvi, ki je kot nalašč za toplo poletje. Nosite jih seveda lahko tudi v jeseni!