Povzetek

MEET THE CO-CREATORS!

Their Art. Their legacy. In their words.

Spoznajte ustvarjalce in umetnike, ki so bili del Reebok Legacy projekta in so pomagali ustvariti sneaker te sezone. 

To so umetniki s celega sveta, ki so se zbrali in pomagali okrepiti dizajn tega sneakerja. Nastale so čudovite kreacije, fotografije in zanimiva umetniška dela.

Od organskega dizajna te Reebok superge do skupine umetnikov, ki so pomagali pri ustvarjanju kreacij, fotografij in umetnin! To so umetniki s celega sveta, ki so se zbrali in pomagali podkrepiti dizajn na podlagi Reebok Legacy sneakerjev.

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

CLASSIC LEATHER LEGACY so copati s posebno retro konstrukcijo! Tukaj je ponovno zasnovan tekaški slog poznih 70-ih let. Čevlji Classic Legacy svoj navdih črpajo iz retro tenisk stare šole. Glomazna oblika in zanimiva konstukcija. Ima poseebn izrisan 3D videz, kateremu daje poseben look & feel podplatu. Classic Legacy ima krepke in močne barve, ki jih pokaže na svojih zanimivih detajlih. Kontrasten in samozavesten videz. Reebok je temu čevlju dodal kvalitetne semiš in tekstilne obloge. Tako izgleda še bolje, občutite pa lahko kako vas varuje in ščiti. Vsak korak je bolj udoben!

David Howarth je umetnik iz Manchestera v Angliji. Njegova pot se je začela, ko je leta 2008 na fakulteti začel objavljati svoje slike na Facebooku. Njegove kreacije so se hitro začele širiti po omrežjih. Od takrat je dobil že veliko naročil zvezdnikov, svetovno znanih glasbenikov, delal pa je tudi za nogometni klub.

Enkako je kitajski fotograf in vizualni umetnik. Njegov koncept izhaja iz njegovega prepričanja, da imamo prirojeno sposobnost ustvarjanja že od rojstva. Verjame, da ustvarjalnost presega tradicionalni papir. Njegov koncept raziskuje igranje z blatom, ognjem, črnilom in tekočino, da bi izrazil divje ustvarjalne zmožnosti tistega, do česar je imel dostop v otroštvu.

Myles Lofti je samostojni fotograf in režiser. Trenutno med pandemijo živi doma v Marylandu. Za to delo je Myles želel pokazati, da lahko tudi v času zmede, kot je ta, še vedno težimo k čem bolj pozitivnemu. Zato je uporabljal ogledala in odsevni material. Ogledala nam omogočajo, da se vidimo in spreminjamo, lahko pa delujejo tudi kot portali v drug svet.

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY