Povzetek

Maske za obraz so v zadnjih mesecih postale del naše realnosti in v #TAF stilu je, da si še tako stroga pravila prilagodiš po svoje. Z drznimi maskami priljubljene znamke Sprayground je tudi nošenje zaščitnih mask lahko zabavno, zdravje na varnem, tvoj drzni modni duh pa nič manj opazen.

Znamka Sprayground po svetu slovi po svojih zanimivih in barvitih nahrbtnikih, ki jih definirajo »glasni« potiski, vodoodportne tkanine, mešanice materialov, uveznine in zanimive zadrge. V času #koronakrize pa so slavni nahrbtniki na ulicah dobili svojo bojno okrepitev: najbolj modne maske, ki so nastale v sodelovanju z različnimi svetovno priznanimi umetniki. Filozofija znamke Sprayground? Če že moramo nujno nositi masko naj bo ta vsaj drzna, trendi in opazna. 😉

Sprayground zaščitne maske za obraz se lepo prilegajo obrazu in so narejene s prijetnih materialov, poleg ustrezne zaščite pa tvojemu vsakdanjemu videzu v času boja s »slavnim virusom« COVID 19 dodajo kul pridih in opaznost. Njihov bonus je vsekakor to, da z njimi na igriv in umetniški način problemom pokažeš zobe in ne glede na počutje v vsaki situaciji v dnevu deluješ kar se da neustrašno. Čas je za FRESH izgled, optimizem in pogum!

Po obupno dolgočasnih maskah za enkratno uporabo in nejevolji ob dejstvu, da sploh krasijo tvoj obraz, je znamka Sprayground poskrbela, da jih boš nosil/a z veseljem! Kombiniraj svojo NAJ zaščitno masko z ujemajočim se Sprayground nahrbtnikom.

Preveri najbolj vroče #TAFstyle Sprayground  kombinacije ta hip:

Bodi opazen, nosi Sprayground masko!