Povzetek

Bliža se konec leta 2020. Leta, ki si ga bomo zgodovinsko zapomnili po »plot twist« preobratu svetovnega dogajanja in ki bo za večino v 90% minil v znamenju najbolj udobne domače uniforme do sedaj – trenerke. Le ta je letošnje leto v vseh možnih oblikah kraljevala na #musthave modnemu seznamu tudi najbolj zagretih modnih navdušenk, ki sicer ne prestopijo praga brez visokih pet. Predstavljamo ti TOP #TAFstyle loungewear kombinacije ZANJO in ZANJ, ki bodo tvoj domači videz popeljale na drugi nivo. 

Leta 2020 so potovanja na drugi konec sveta zamenjala potovanja iz kuhinje nazaj v dnevno sobo, tesne kavbojke pa sproščene loungwear modne kombinacije. Glede na to, da je praznovanje življenja za štirimi stenami v zadnjem času najboljša (na trenutke celo edina) izbira, smo zate pripravili seznam najbolj vročih »domačih uniform« ta hip. #TAFstyle namig: sprehod od Netflix ekrana do hladilnika še nikoli ni bil tako stylish. 😉

Predstavljamo ti TOP #TAFstyle loungewear kombinacije ZANJO in ZANJ, ki bodo tvoj domači videz popeljale na drugi nivo. Ne glede na nepredvidljive okoliščine ostaja neizpodbitno dejstvo, da si dobro počutje in smooth potek dnevov kreiramo sami. Poskrbi, da se boš v svoji koži počutil/a najbolje in nikoli (ampak res nikoli) ne podcenjuj magične moči stylish trenerke.

ZANJO:

50 odtenkov udobja: Ključni kos tega ultra stylish stylinga so udobne in mehke široke hlače, ki so primerne tako za športne aktivnosti kot za prosti čas. Gre za moderen kroj, ki ostaja aktualen brez roka trajanja in bo odlično izpadel v kombinaciji z oprijetim pulijem ali puloverjem v istem odtenku. Za pohod na svež zrak pa ne pozabi na čudovito Nike jakno, ki je s svojim daljšim krojem naravnost odlična izbira za najhladnejše mesece v letu.

Pravljična paleta nevtralnih odtenkov: Nekaj je na barvi cappuccina, da kar kliče po ležernosti in uživanju brez slabe vesti. Stavimo, da se boš naravnost zaljubila v spodnjo adidas kombinacijo, ki združuje udoben širok kroj hlač in kratko prirezan pulover s kapuco.

Urbani pridih črnine: Oh-so-stylish loungewear modna kombinacija, ki bo po koncu pobude »STAY HOME« definitivno kraljevala na mestnih ulicah.

Loungewear pobarvanka za dušo. Še tako siv in zaspan dan za štirimi stenami ti bo v trenutku popestrila Puma xMR DOODLE »bojna uniforma«. Instant recept za uspeh, povečanje motivacije in dobro voljo.

Klic divjine. Divji potiski in mehki materiali – win win kombinacija za vse, ki obožujejo kombinacijo trendi izgleda in brezmejnega udobja. #adidas

ZANJ:

JORAN FAN CLUB. Odličen izbor za plastenje »street ready« oblačil znamke Nike v svoji esenci nosi lahek in udoben občutek pri nošenju. Eye-catching urbani detajli pa v ospredje postavljajo JORDAN logotip.

VEČNA ČRNINA V KOMBINACIJI Z BARVITIM PREOBRATOM. Jordan Jumpman Logo hlače zagotavljajo celodnevno udobje. Kombiniraj jih s puloverjem s trendi potiskom in zimsko kapo Nike Jordan Cuffer Beanie Reflect, ki predstavlja nepogrešljiv modni dodatek vsem ljubiteljem ulične košarke.

»JUST DO IT« DOMAČA UNIFORMA. Najbolj preprosta in noro udobna domača uniforma.

TOTALNO FRESH FILA LOOK. Zabavni detajli in fresh videz z retro pridihom – top loungwear videz za vse drzne in samozavestne moške, ki obožujejo modo in drugačnost. Udobje 24/7 zagotovljeno!

ZA VSE STRASTNE UPORNIKE: Classics Camo modna kombinacija je idealna izbira za vse, ki spoštujejo športno zgodovino in so iz dneva v dan vsem pripravljeni dokazati, da jim ni vseeno in da so se pripravljeni boriti za boljši jutri. Bodi sprememba, ki si jo želiš v svetu.