Povzetek

Udobje, drznost in stilska dovršenost – predstavljamo ti #TAFstyle izbor najbolj vročih sneakerjev za to sezono! Spodnji izbor dokazuje, da najboljši modni kosi nikoli niso pozabljeni, ampak se vrnejo le še boljši. Ščepec retro pridiha in merica futurizma – najbolj priljubljene znamke športnih copat na svetu obvladajo združevanje tradicije in prihodnosti.

DVOJNA IGRA – preveri 10 najbolj trendi in udobnih sneakerjev za to sezono!

#ZANJO in #ZANJ

FUTURISTIČNI #SNEAKERS DUO: ZX 2K BOOST: privošči si futuristični look&feel model superg, ki jih odlikuje najsodobnejša tehnologija in moderna osvežitev. Srednji podplat in guma se osredotočata na hojo in tako omogočata, da bo vsak tvoj korak udoben in prožen.

IGRIVI #SNEAKERS DUO: PUMA x MR DOODLE: Naj ne glede na čas v tvojem življenju vlada igrivost brez omejitev! Pumino kolekcija MR DOODLE definirajo čudovite linije in minimalističen pristop k oblikovanju. Gre za vrhunski laid-back #streetstyle look superg, ki ti bo v trenutku popestril dnevni outfit.  Pobarvaj si dneve s popularnimi grafiti omenjene kolekcije »DOODLE LAND« in na sprehod odpelji igrive pop grafike, ki polepšajo dan in narišejo nasmeh na obraz.

RETRO #SNEAKERS DUO: Preteklost se vrača z Nike BLAZER MID VNTG ’77: Totalna replika Blazer modela iz sedemdesetih let, ki ima prvovrstni old school izgled. Gre za model, ki je bil po svetu znan pod pridevnikom »košarkaški«, sedaj pa ponovno kraljuje na ulicah in v omarah najzvestejših sneaker navdušencev.

SUPERSTAR #SNEAKERS DUO: adidas model, ki je vedno v trendu! Enostavno jih obožujemo, ker se njihova brezčasna oblika in retro silhueta podata na različne stile in jih lahko praktično nosiš na karkoli. S superstarkami si enostavno zvezda ulice, ki živi življenje po svojih modnih pravilih.

New Balance #SNEAKERS DUO: 997 Heritage: Še en čudovit model z retro pridihom, ki je prilagojen novim generacijam. Kultna #newbalance klasika 997H je prilagojena vsem, ki živijo aktiven vsak dan in obožujejo brezčasen dizajn. Drzen in prenovljen lifestyle-športni copat, s koreninami globoko v 90ih izžareva prvovrstni #oldschool look, ki je primeren za vse priložnosti.

UMETNIŠKI #SNEAKERS DUO: NIKE #justdoit vizija: Ko združiš izgled izrazitih športnih copatov in navdih iz mehiške obrti ljudskih obrtnikov… se zgodi NIKE #streetstyle čarovnija, ki zliva domišljisko estetiko z najnovejšimi inovacijami.

TRENDI #SNEAKERS DUO: ADIDAS PRAVILA ULIČNE MODE. Trendi in retro, futuristični in opazni – zavladaj svetu z glomaznimi adidas supergami. Namig: z njimi boš brez težav prestopil/a ali preskočil/a vse ovire, ki ti jih servira življenje.

MINIMALISTIČNI #SNEAKERS DUO: AIR FORCE 1 KLASIKA: superge za prosti čas, ki jih z veseljem nosimo vse leto. V jesensko-zimskih mesecih uličnim kombinacijam najbolj pristojijo odtenki v nevtralni barvni paleti. #TAFstyle namig: z brezčasno črno nikoli ne moreš zgrešiti. 

ZANIMIVI #SNEAKERS DUO: PUMA MODNI DVOJEC: Poigravanje z oblikami in barvami, izboljšane linje in dodatni detajli. Gre za PUMA #streetstyle dvojec, ki te zagotovo ne bo pustil ravnodušnega ali ravnodušne.

OH-TAKO-ZELO-UDOBNI #SNEAKERS DUO: UGG ULIČNA FANTAZIJA: Kot bi hodil/a po oblakih! Kdorkoli je vsaj 1x v življenju obul UGG superge ti bo s 100% garancijo zagotovil, da gre za naaaaajbolj udobne superge na celem svetu. Gre za udobni modni duo zanjo in zanj, ki je zasnovan za aktivne in dinamične dni. Poleg izjemne nosljivosti se UGG sneakers modela lahko pohvalita tudi s toploto in stabilnostjo.