Povzetek

Praznično vzdušje, debele nogavice in iskrice v očeh. Holiday season is here! Za vas smo pripravili super ideje in čudovito ponudbo in odlične ideje za darila s športnim pridihom, ki bodo poskrbela za udobje 24/7, vse dni v letu! Uživajte v prijetni zimski radosti in delite spomine s svojimi najbližjimi. #daretoconnect

Darila s podpisom #tafstyle so trendi, modna in udobna. Niso le darila za enkratno uporabo ampak darila, ki lepšajo in krojijo vsakdan. So darila, ki povečujejo motivacijo za aktivno preživljanje prostega časa in občutek nepremagljive samozavesti. Odkrijte najbolj zaželjene modne kose ta hip in sestavite ultimativni božičkov seznam – zase in za svoje najdražje.

#TAFstyle BOŽIČKOVI NAMIGI ZA DARILO ZANJO:

ČRNA KLASIKA in sproščena urbana modna kombinacija primerna za vse aktivne ženske, ki so nenehno v gibanju.

STRASTNO RDEČA za urbane praznične vibracije v retro adidas slogu.

STANDOUT STYLE darilo. Za vse, ki rade izstopajo na vsakem koraku in so vedno videti FRESH! Sodoben pulover s kapuco je s svojim zanimivim krojem primeren za urbane dogodivščine in športneaktivnosti v vseh letnih časih.

#TAFstyle BOŽIČKOVI NAMIGI ZA DARILO ZANJ:

ČRNO-RDEČA ULIČNA ZMAGA.

ZADETEK V POLNO! Idealno darilo za vse ljubitelje košarke in urbane ulične kulture.

PRAZNIČNO RDEČA in retro adidas klasika.

MIX’N’MATCH NAJBOLJ TRENDI IZDELKOV: Pri izbiri daril naj te vodita dobro opazovanje in poznavanje osebe, kreativnost in srce. Podari darila, ki bi se jih tudi sam/a neskončno razveselil/a!

DARILNI PAKET ZANJ, 1. Izbira:

DARILNI PAKET ZANJ, 2. Izbira:

DARILNI PAKET ZANJ, 3. Izbira:

DARILNI PAKET ZANJO, 1. Izbira:

DARILNI PAKET ZANJO, 2. Izbira:

DARILNI PAKET ZANJO, 3. Izbira: