Povzetek

Ko ti življenje ponudi limone…je v #TAF stilu, da si iz njih pripraviš osvežilno vitaminsko limonado in še tako slab dan prikrojiš po svoje. Kljub temu, da so pred nami najhladnejši meseci v letu, ki jih zaznamuje muhasto vreme, je na tebi, da vsak dan posebaj izkoristiš maksimalno. V tokratni blog objavi ti predstavljamo 5 top modelov sneakerjev zanjo in zanj, ki ti omogočajo neznosno lahkost bivanja in aktiven vsakdan v stilu. Preskoči luže in slabo razpoloženje v #TAF stilu!

#TAFstyle modni namigi ZANJO:

Nike AIR MAX 2090, ženski športni copati. Preoblikovana kultna silhueta, ki je zasnovana za prihodnost. Futuristični videz in prenovljen podplat ustvarjata WOW izgled superg. Gre za modni kos, ki ti bo dal občutek, da si se teleportirala v leto 2090.

Puma CALI WEDGE WN’S, ženski športni copati. »Higher and hotter than ever.« Spoznaj CALI WEDGE! Pozdravi krepko posodobitev silhuete CALI z ekstremno platformo in si privošči zvrhano merico laid-back uličnega stila.

Fila DISRUPTOR ANIMAL, ženski športni copati. Bestselling 90s favourite! FILA DISRUPTOR ANIMAL WMN so športni retro copati s široko zgodovino! “Chunky” modeli z nostalgičnimi linijami in široko platformo se sprehajajo po mestnih ulicah in vzbujajo pozornost. So izredno udobni in nadvse tendi. Zakaj bi se zlila z množico, če si rojena za to, da izstopaš?

adidas SUPERSTAR W, ženski športni copati. adidas klasika v trendi preobleki. Modela SUPERSTAR se enostavno ne moreš naveličati! Gre za ultimativno »zvezdo« med ulično obutvijo, ki jo zlahka uvrstiš v modni predalček pod imenom »brezčasno«.

Reebok CLASSIC LEATHER, ženski športni copati. To so verjetno najbolj legendarni copati znamke Reebok. Izvirajo iz devetdesetih let in ponujajo ikonično tekaško silhueto. Izdelani so posebnega usnja, ki s svojim vzorcem spominja na kačo in daje vtis luksuznega izdelka. Klasični podplat pa nudi dobro blaženje, udobje in oprijem. Idealen par superg za prosti čas, kajne?

#TAFstyle modni namigi ZANJ:

adidas YUNG-1, moški športni copati. Privošči si objem retro nostalgije! Tale različica superg odmeva pravi slog 90-ih z več plastnim videzom in premišljenimi detajli.

Nike MX-720-818, moški športni copati. Model superg, ki črpa navdih dveh legend iz 90-ih let! Moški copati MX-720-818 imajo v zgornjem delu podobnosti kolekcije Air Max 98 in nekaj detajlov kolekcije Air Max 95. Končni izgled? Futurističen in dokaj izjemen!

Nike AIR MAX 90, moški športni copati. Še eno uspešno oblikovalsko spogledovanje s preteklostjo! Nike Air Max 90 je športni coat za prosti čas, katerega oblika je navdihnjena po originalu iz leta 1990, ki je bil opremljen z legendarnim blaženjem Air Max, s katerim je Nike zaslovel po svetu.

Pri redesignu lahko opaziš da je model malo vitkejši, ima prefinjen profil in je malo ožji okrog prstov. Dokaj razigrana paleta barv in tekstur z dodanimi podrobnostmi, ki navdušujejo!

Nike BLAZER MID ’77, moški športni copati. Vintage Nike Blazer Mid ima old school izgled in predstavlja totalno repliko Blazerja iz sedemdesetih let. Kot, da bi jih leta skrivali v omari!

Reebok CLASSIC LEATHER, moški športni copati. Classic Leather je Reebokova klasika. To so verjetno najbolj legendarni copati znamke Reebok. Izdelani so mehkega usnja. Klasični podplat pa nudi dobro blaženje, udobje in oprijem. Včasih so bili to vrhunski tekaški copati, danes pa služijo kot odlično dopolnilo sproščenemu urbanemu slogu.