Povzetek

Ti primanjkuje modne inspiracije in zadnjih nekaj tednov preživljaš v eni in isti trenerki? Yup, vemo kako je! Vsi se kdaj znajdemo v situaciji brez navdiha in življensko energijo nekje pod ničlo. A sveže leto 2021 je idealen čas za prevetritev misli in garderobne omare!

V tvoje misli pošiljamo virtualni val svežine, fresh #TAFstyle inspiracije in top modne kombinacije, ki bodo obarvale monotonost koronskega vsakdana! Včasih so že mini koraki dovolj za maxi spremembo videza in počutja!

Modni slog urbane legende.

Poudari svoje atribute z odpenjanjem zadrg na ravno pravih mestih! Znamka Nike je s svojo kolekcijo Icon Clash zadela v polno! Ikonični modni kosi mešajo udobje in zapeljevanje. Čisti užitek v nošenju in paša za oči!

Viva pozitiva ali v objemu rumene.

Nekaj je na rumeno-črni kombinaciji, kar vedno znova privablja oko in instantno izboljša razpoloženje. Preprost namig za slab dan? Privošči si velikanski modni odmerek rumene in pobeg na svež zrak!

Mavrični prebliski svobode.

Pograbi najbolj pisan nahrbtnik, pripravi najljubše superge in naredi MASTER PLAN vseh izletov, ki te čakajo, takoj ko bo v svetu spet odbila ura za svobodo in dogodivščne v neznano. Navijamo, da bi bilo le teh v letu 2021 čim več!

Colour blocking manija se nadaljuje.

Kraljevsko modra v kombinaciji z rdečo izstopa na vsakem koraku! Privošči si trendi odmerek colour-blocking plastenja v najljubših odtenkih.

Živalski potiski – za bojevniško razpoloženje in trmasto vztrajanje do konca ponovitev vseh vaj.

Fila modna zmaga – trendi kombinacija za ekstra samozavest.

Nike mix’n’match – kombinacija najljubših modnih kosov za ekstra dozo energije in udobje 24/7.

adidas bojevnica –  vroča #TAFstyle uniforma na poti do vseh športnih ciljev in BOMBA počutja.