Povzetek

Z novoletnimi zaobljubami ali brez – čas je, da svoje telo spraviš v pogon in si zastaviš aktivno rutino za leto 2021. Verjamemo, da sta fit telo in fresh mindset nekaj, za kar si je vredno prizadevati vse dni v letu, vsako leto znova.

Glede na dejstvo, da omejitve korona krize še kar trajajo in večino časa še vedno preživljamo med štirimi stenami, smo se odločili, da ti vlijemo dodaten kanček samozavesti in motivacije za tekoče leto. S tabo delimo trendi #TAFstyle modne kombinacije za trening doma in aplikacije, ki te lahko vodijo na tvoji poti do fit postave, dviga razpoloženja in občutka, da imaš svoje telo pod kontrolo in lahko računaš nanj.

Kako izbrati prava oblačila za FITNES trening doma?

Dober outfit (ne glede na to kje si) vedno poskrbi za ekstra dozo samozavesti in polepšan dan. Enako velja tudi s treningom za štirimi stenami. Velika verjetnost je, da boš v privlačni opravi, ki poudari tvoje obline raje in samozavestnejše trenirala kot v 10 let razvlečeni promo kratki majici. 

Za trening doma tako izberi kroje v katerih se dobro počutiš in izgledaš. Če so tvoji treningi bolj aktivni in poskočni, ti svetujemo, da izbereš pajkice ali »biker« kratke hlače, ki telo dobro oprimejo in ti med treningom nudijo vse udobje. Posegaj po kakovostnih materialih, ki dihajo in ne pozabi poskrbeti za primerno obutev in športno podlago.

3 APLIKACIJE ZA TRENING NA DOMU:

Še vedno z izgovorom, da ne veš kako začeti in se strukturirano lotiti treningov na domu? Nič več… od tega trenutka naprej! 😉 Predstavljamo ti 3 najbolj popularne aplikacije za trening na domu, ki ti v letu 2021 lahko pomagajo do najboljše fizične pripravljenosti do sedaj. Fit telo in fresh mindset trkata na tvoja vrata! Jih boš odprla?

  1. Melissa Wood Health: pravi naslov za vse, ki si želijo dolge mišice in razgibano telo brez intenzivnih cardio vaj. Super naslov za kratke a učinkovite vsakodnevne treninge na osnovi pilatesa in vaj z lastno težo: https://melissawoodhealth.com/
  2. Bikiny Body z Kyla Itsines: intenzivni cardio treningi in razdelan program obljublja WOW BEFOR/AFTER spremembo.Te zanima, kaj vse lahko dosežeš do poletja 2021? https://www.kaylaitsines.com/
  3. Tracy Anderson: Priznana zvezdniška trenerka, ki je trenirala svetovno znane obraze kot so: Gwyneth Paltrow, Jennifer Lopez, Alessandra Ambrosio, Victoria Beckham in Olivia Palermo, te lahko trenira kar v tvoji dnevni sobi! Tracy Anderson Method je športna vadba, ki je osnovana na plesu in učinkovitih vajah za oblikovanje postave.: https://tracyanderson.com/

ZMAGOVALNE TAF KOMBINACIJE ZA TRENING DOMA:

Nike športna klasika – pajkice + crop top majica

V barvah neona – izberi svoj NAJ odtenek

Retro seniorita – modni kosi, ki se iz preteklosti selijo nazaj v sedanjost.

Pastelna športna pravljica – »biker skorts« so idealna športna oprava za trening med 4 stenami.

Živalski potiski – za bojevniško razpoloženje in trmasto vztrajanje do konca ponovitev vseh vaj.

Fila modna zmaga – trendi kombinacija za ekstra samozavest.

Nike mix’n’match – kombinacija najljubših modnih kosov za ekstra dozo energije in udobje 24/7.

adidas bojevnica –  vroča #TAFstyle uniforma na poti do vseh športnih ciljev in BOMBA počutja.