Povzetek

V leto 2021 vstopamo urbano in s stilom! Nadvladali bomo vsemu: okoliščinam, razmeram, slabim mislim in trendom, ki so nam zapovedani. V letu 2021 je prostor le za premikanje meja in užitek v udobju, ki ga zagotavljajo kosi oblačil, ki sledijo našemu značaju in zasledovanju postavljenih ciljev! Za vas smo pripravili top 4 sloge oblačenja za leto 2021!

Hey, ti! Si pripravljen/a na samozavestnejšo in še bolj modno različico sebe? Potem si na pravem naslovu! Predstavljamo ti 3 top trende uličnih oblačil za leto 2021, ki ti bodo nudili občutek svobode in samozavesti na vsakem koraku!

90’s sporty look

Vibracje preteklosti (natančneje 90ih) bodo prevladovale tudi v letu 2021! Pozdravljamo večbarvno plastenje ultra urbanih detajlov in sproščenost urbanega športnega sloga! Ključni kos tega stila so definitivno pristne Nike superge v kombinaciji z najljubšim nogavicami, ki naredijo piko na i poželjivemu TAF #streetstyle look-i.

90’s sporty look ZANJ:

Retro rap style

Za zares opazen in preprosto WOW uličen slog potrebuješ kanček drznosti in odmerek poguma. UGG Fluff Yeah Slide obutev ti v kombinaciji z belimi nogavicami in »biker shorts« hlačami zagotavlja modni zadetek v polno! Ne pozabimo še na retro jakno zanjo in zanj, ki zagotavljata toploto v hladnih zimskih dneh in dobrodošel modni finiš.

Retro rap style ZANJ: