Povzetek

Drage dame, mesec marec je posvečen ženski energiji! Dan žena – 8. marca, ko po svetu praznujemo mednarodni vseh močnih žensk, do 25.marca, ko slavimo vse mame in njihovo brezmejno ljubezen!

20% popust velja od 04.03. do 10.03.2021 na izdelke po rednih cenah. “ekskluzivno” izdelki so izključeni iz promocije.

Drage dame, ta teden je samo vaš! Prav si prebrala – tekoči mesec je v znamenju hastaga #GIRLPOWER! Marca tako lahko praznuješ kar… samo sebe sebe! Svoje edinstvenost, vse dosežke in velike sanje, ki jih sanjaš. Tvoja glava je tvoj svet in prav je, da sama sebe z zdravo mero samozavesti kuješ v zvezde in se neguješ. Ne čakaj na druge in sama sebe razvajaj z modnim šopkom najlepših #TAFstyle novosti, ki bodo v tvoji garderobni omari kraljevale večno. Od najbolj trendi modnih kombinacij do modnih alternativ klasičnim šopkom – we got this covered! 😉

SI VEDELA?

DAN ŽENA je mednarodni praznik žensk, ki ga vsako leto tradicionalno praznujemo 8.marca ( od leta 1917 dalje). Na ta dan ženske po svetu slavijo ekonomsko, politično in socialno enakopravnost in dosežke vseh žensk.

SVEŽ ŠOPEK #TAFstyle novosti:

Razvajanje s pomladnimi pasteli. Najlepši pastelni odtenski ujeti v trendi adidas modne kose, ki ti bodo brez dvoma lepšali vsak dan = #musthave vsake spomladanske omare. Narejeni so iz kvalitetnega lahkega bombaža, ki je top izbira tudi za nošenje v toplejših dneh; pastelni barvni vzorec pa je primeren za vse, ki ljubijo barve & športne kose z veseljem kombinirajo z jeansom.

Poudarjanje ženskih atributov in brezmejno udobje na vsakem koraku. Elegantna in preprosta a hkrati zelo posebna modna oprava. Idealna kombinacija za športne aktivnosti, ki se lahko kombinira tudi na najljubše kavbojke ali jeans krilo:

Crème de la crème – ali v prevodu: najboljše od najboljšega. Nekaj je na preprostih nevtralnih odtenkih kar privablja oko in kliče po brezčasni eleganci. Čudovitemu adidas kombletu za sprehod po mestnih ulicah dodajte še Nike prehodno jakno, ki se lahko nosi na obeh straneh. Dvojna zmaga!

#TAFstyle alternativa šopku #1 – sveži pari mavričnih superg:

#TAFstyle alternativa šopku #2 – urbani nahrbtniki in torbice v najljubšem odtenku :

#TAFstyle alternativa šopku #3 – trendi pari nogavic: