Povzetek

Adidas za letošnjo pomlad predstavlja novo verzijo legendarnega copata ZX 2K Pure, ustvarjenega za vse, ki obožujejo nekonvencionalnost in kršenje pravil, sprejemajo drugačnost ter se ne bojijo izstopati. Eden izmed tehnološko in slogovno najbolj dovršenih copat je rezultat prepleta znanosti in eksperimentiranja ter prinaša neverjetno udobje in zadovoljujoč občutek, ki se ga ne da opisati z besedo.

adidasOriginals ZX 2K Pure

Silhueta, ki jo navdihujeta ustvarjalnost in ZX dediščina

Inovativna linija adidas Originals ZX 2K Boost Dizajn serije ZX prinaša nov koncept nošenja športnih copatov! ZX se predstavlja v svoji najmehkejši različici. Adidas ZX je od prvega nastopa na trgu do danes sinonim za nekonvencionalne, napredne novosti, adidas Original pa nadaljuje s presenečenji in predstavlja novo poglavje slavne franšize superg – ZX 2K Pure silhueta. Naslednji razvoj ZXience dokazuje, da je zadovoljstvo stanje duha. Portal za odkritje. Vstopite v svet udobja! Dizajn serije ZX prinaša nov koncept nošenja športnih copatov! ZX se predstavlja v svoji najmehkejši različici, ki vas popolnoma prevzame.

Edinstven lifestyle model ZX je kot nori znanstvenik družine adidas Originals, saj že vse od leta 1984 navdušuje s svojo inovativnostjo, nepričakovanimi barvami in dizajnom. Najnovejša posodobitev ikonične linije združuje na videz popolnoma različne oblikovne elemente in estetske detajle v povezani silhueti, ki sporoča, naj pozabimo na logiko in občutek postavimo na prvo mesto.

ZX 2K Pure je rezultat uporabe najnaprednejših elementov tekaške tehnologije in sodobne estetike, ki pritegne pozornost na modnih ulicah. Vpadljiv mrežast zgornji del je dopolnjen z varjenimi plastmi, ki na prstnem delu nudijo dodatno zaščito, ter s prepletajočim sistemom zavezovanja in detajli adidasovih kultnih treh črt. V podplatu najdemo tehnologijo Boost™, ki prinaša vrhunsko stiskljivost, na peti po posebno TPU zaščito, ki gležnju nudi dodatno oporo.

V izdelavo copata je bilo vloženih več ur eksperimentiranja, zato so adidasovi strokovnjaki znanost za copatom poimenovali kar ZXience. Center ZXience združuje vse, kar je nenavadno zadovoljivo, se podaja v neznane sfere užitka in ustvarja čisto zadovoljstvo skozi vrsto igrivih demonstracij. V ZXience so se v sklopu aktivacije na družbenih omrežjih podali tudi številni znani slovenski obrazi, kot sta pevca Žan Serčič in Nika Krmec, raper Nipke ter spletna vplivneža Žiga Kukovič in Noka Žujo, tehnološko dovršenost copata pa so preizkusili tudi znani slovenski gamerji. S serijo eksperimentov so spoznali, da se za oblikovanjem popolnega copata skriva veliko preizkušanja, stiskanja ter raztegovanja materialov in kombiniranja odštekanih barv.

Udobje praznujemo v vseh oblikah. Ni ga mogoče razumeti, samo čutiti. # ZX 2K Pure

ZX 2K Pure –  nova silhueta, ki jo navdihujeta ustvarjalnost in ZX dediščina. Pred več kot dvema desetletjema je družina ZX preoblikovala svojo silhueto. Tehnične podrobnosti in detajli so sedaj močno preoblikovane. futuristični look&feel družine ZX. Ti adidas ZX 2K boost čevlji prinašajo najsodobnejše tehnologije in moderno osvežitev. Izdelane so iz kvalitetne mreže in so značilne barve, ki jih je navdihnil originalni ZX 710 iz osemdesetih. Srednji podplat in guma se osredotočata na hojo in tako bo vsak vaš korak udoben in prožen.

Ti adidas ZX 2K Pure sneakerji so navdihnjeni s tekaško estetiko iz 80-ih let, vendar so zasnovani za sprehode po mestu. Prilegajoča mrežica in zgornji del TPU sta izdelana iz odsevnih materialov, tako da izstopate. Za celodnevno udobje je tukaj oblazinjen podplat. Že od leta 1984 ZX odlikujejo inovacije, tehnološko zasnovani detajli in kultura. ZX, ki je zasnovan v teku, s pogledom v prihodnost je ikona obutve. Predstavljamo vam ZX 2K Pure – silhueto, ki jo navdihujeta ustvarjalnost in ZX dediščina. ZX adidas se še nikoli ni počutil tako dobro. #ZX2KPure

  • Robustna kombinacija tekaške tehnologije in sodobnega dizajna
  • Sodoben dizajn adidas Originals, ki ga moramo najprej občutiti, da ga lahko razumemo
  • Eleganten tekstilni zgornji del in moderne barvne kombinacije dodajo svežo prefinjenost
  • Udobna kolekcija ZX 2K Pure se predstavlja v svoji najmehkejši različici z udarno barvno paleto
  • Udarna barvna paleta in sodoben dizajn. To so novi ZX 2K Pure inovativna linija adidas Originals
  • Dizajn serije ZX prinaša nov koncept nošenja športnih copatov! ZX se predstavlja v svoji najmehkejši različici