Povzetek

Poigravanje v kombiniranju urbanih športnih znamk in nepogrešljive jeans klasike je lahko noro zabavno! Mix’n’match kombinacije najbolj udobnih modnih kosov v tvoji omari so lahko prava paša za oči. Ne verjameš? Za dodaten ščepec #streetstyle prefinjenosti jim dodaj zgolj preveliko jeans jakno ali najljubše kavbojke. Pa ne pozabi na najbolj kul superge in fresh attitude! 😉

Športni modni kosi v družbi jeansa. #TAFstyle modne kombinacije ZANJO:

Trendi Nike loungewear kombinacija + najljubša jeans jakna za piko na i. Glede na to, da je trenirka že uradno »krščena« za delovno uniformo leta 2021, je skrajni čas, da se jo naučiš stilirati #likepro.

Skinny jeans ali mom jeans? V kombinaciji s klasično kratko majico in retro FILA jakno bosta oba modela kavbojk izgledala še kako trendi. Izbira je tvoja!

Raven kroj kavbojk v kombinaciji z adidas CROPPED PUFFER jakno in opaznimi supergami? O ja, defiitivno še kako fresh in stilsko dovršena modna kombinacija!

Trendi upornica. Prosojna majica, opazna jakna in najljubše »Vanske« v konbinaciji s privlačnimi kavbojkami z visokim pasom ali jeans krilom? Sounds good!

Športni modni kosi v družbi jeansa. #TAFstyle modne kombinacije ZANJ:

Brez kompliciranja in z veliko mero samozavesti – iz omare povleci najljubše kavbojke in jih skobiniraj z najbolj vročimi #TAF modnimi kosi ta hip.

Črno-bela urbana klasika v družbi črnega jeansa. 

Nežni odtenki udobja v kombinacij z ravnim krojem kavbojk in ujemajočo se jeans jakno.

Urbana črna klasika. Dodaj ji jeans kos po lastni izbiri.

Glede na obdobje, v katerem se nahajamo, poleg najljubših športnih kosov in nepogrešljivega jeansa potrebuješ še najbolj hudo zaščitno masko v mestu! Sprayground ti s svojim norim dizajnom krije hrbet v vseh situacijah. Kjerkoli in kadarkoli!

Najbolj trendi maske in modni dodatki ta hip znamke Sprayground: