Povzetek

Naj te zadane ljubezen! Ker smo v TAF-u naravnost zaljubljeni v življenje, urbane modne kose in fresh modele sneakerjev, smo se odločili, da pred praznikom ljubezni s teboj podelimo nekaj vročih Valentinovih namigov: od stilskih domislic, najbolj hudih modelov superg in popolnih presenečenj ZANJO in ZANJ! Ljubezen je vredno praznovati 365 dni na leto, je pa pozornost na Valentinovo lepa gesta, ki vsekakor še dodatno ogreje srce in pričara iskrice v očeh. Pa ti – že veš, komu boš letos polepšal/a dan?

V začetku februarja slavni Kupid začne počasi trkati na naša vrata in nas opominjati, da je pred vrati dan zaljubljencev in ljubezni, 14. februar = VALENTINOVO! Brez zavijanja z očmi, samo prepusti se…Naj te zadane Kupidova puščica naravnost v srce!

Naj ti kot zanimivost prišepnemo tole: Kupid izvira iz grška in rimske mitologije, upodobljen pa je kot svetlolas rahlo debelušen deček s krili. Njegova simbola sta puščica in bakla, »ker ljubezen rani in vname srce«. Gre za simbol hrepenenja in poželenja. Kupid je skozi leta postal ikona Valentinovega in marsikdo se mu v mislih priporoči, da bi njegova usodna puščica zadela srce ogledane simpatije. Poleg Kupida pa kot glavni simboli Valentinovega ostajajo strastno rdeča barva, vrtnica, ljubezensko pismo in ostale drobne pozornosti.

Praznik svetega Valentina se je sprva praznoval kot rimskokatoliški dan posta v čas svetemu valentinu; današnji pomen pa je dobil šele po visokem srednjem veku, ko se je razvila zamise o romantični ljubezni. 14.februar se je v marsikateri kulturi po svetu tako zasidral kot praznik, ko se slavi ljubezen in si zaljubljenci še dodatno izkazujejo pozornost.

V roke ti predajamo Kupidov lok, da v #TAFstyle spletni trgovini zadaneš vse NAJ modne kose! Mi še kako verjamemo v ljubezen na prvi pogled, sploh, ko gre za sneakerje!

LJUBEZEN DO STILA – CUPID STYLE:

#TAFstyle DARILCA ZA BOLJŠE POLOVICE: