Povzetek

Pred tabo je nova kolekcija priljubljene znamke Puma, ki slavi magično moč športa, ki združuje cel svet. S pomočjo digitaliziranih grafičnih podob in živahnih barv, so v novi PUMA INTL GAME kolekciji upodobljene različne mednarodne zastave. Gre za zares odbito in barvito kolekcijo, ki spodbujajo enotnost sveta v športnem duhu, kreativnost pri oblačenju in #fairplay duh na igrišču, ki se mu reče življenje.

Sveži modni kosi znamke Puma so ultimativni ulični #gamechanger vsakega urbanega stylinga. Divje barve in fresh grafični pristop te bodo v trenutku popolnoma osvojili in ti ponudili obilico svežega navdiha.

Preveri najbolj vroče #streetstyle looke zanjo:

Oprijete pajkice v kombinaciji s kratko telirano majico iz nove PUMA INTL GAME kolekcije = odlična oprava za najljubšo športno aktivnost, ki bo na ravno pravih mestih poudarila tvojo postavo in ti hkrati omogočala svobodno in lahkotno gibanje

#alleysonyou v novi PUMA INTL GAME kolekciji. Stavimo, da bo barvita kratka jakna požela val navdušenja na ulicah. Z lahkoto jo kombiniraš tako na pajkice kot najljubše kavbojke.

Pripravljena na vse avanture z odbitim nahrbtnikom iz nove PUMA INTL GAME kolekcije.

Preveri najbolj vroče #streetstyle looke zanj:

Brez trendi jopice ali puloverja v odbitih INTL GAME odtenkih tvoja spomladanska garderoba enostavno ne bo popolna. Gre za nepogrešljiv modni kos, ki še tako dolgočasen styling povzdigne do oznake #nextlevel.

Življenje je igra in ulice so tvoje igrišče. Ponesi v svet glas o enotnosti in kreativnosti. Pokaži, da si vsak dan znova nepogrešljiv #teamplayer na vseh področjih življenja in razširi filozofijo nove PUMA INTL GAME kolekcije.

Naj se igra začne! Pred tabo je zbirka najbolj svežih modnih kosov, tvoja naloga pa je, da jih skombiniraš v svojem stilu! Odklikaj v #TAFstyle spletno trgovino in v košarici odkljukaj svoje favorite!