Povzetek

Silhueta nove dobe: klasična usnjena zapuščina

Reebok CL LEGACY

Reebok se ne bo nikoli izognil premikanju meja z nenehnim eksperimentiranjem. Današnje premišljene silhuete, ki so navdihnjene iz retro arhivov so tukaj. Najnovejše, kar sledi tej tradiciji je Classic Leather Legacy. Tekaško zasnovan model, ki prevzema nekatere detajle modelov Aztec in Classic Leather. CL LEGACY združuje elemente obeh silhuet in ustvarja drzen, nov čevelj.

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

CLASSIC LEATHER LEGACY so copati s posebno retro konstrukcijo! Tukaj je ponovno zasnovan tekaški slog poznih 70-ih let. Čevlji Classic Legacy svoj navdih črpajo iz retro tenisk stare šole. Glomazna oblika in zanimiva konstukcija. Ima poseebn izrisan 3D videz, kateremu daje poseben look & feel podplatu. Classic Legacy ima krepke in močne barve, ki jih pokaže na svojih zanimivih detajlih. Kontrasten in samozavesten videz. Reebok je temu čevlju dodal kvalitetne semiš in tekstilne obloge. Tako izgleda še bolje, občutite pa lahko kako vas varuje in ščiti. Vsak korak je bolj udoben!

COLORFUL SHOES INSPIRED BY ’70S RUNNING DESIGN.

Classic Leather Legacy vključuje značilnosti Aztec OG, vključno z enako obliko, sistemom za hitro vezanje, obliko kapice, odmikom pete, krepkim vektorskim logotipom in originalno barvno paleto, hkrati pa vključuje Classic Leather detajle kot je ikonični zavihek z blagovno znamko zdaj v 3D. Nadaljnje prikimavanje preteklosti vključuje izpostavljeni penasti jezik ter najlon in semiš podrobnosti s sodobnimi posodobitvami, ki sledijo 3M odsevnim detajlom, prozoren najlonski ripstop, večplastni zgornji del in predvsem injekcijsko oblikovan podplat za dodatno blaženje.

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY

Reebok CLASSIC LEATHER LEGACY