Povzetek

Postanite del spremembe! 

adidasov trajnostni copat v boju proti plastičnim odpadkom

Stan Smith, za vedno.

Ti čevlji so narejeni iz PRIMEGREEN; vrsto visoko zmogljivih recikliranih materialov. Zgornji del vsebuje najmanj 50% reciklirane vsebine. Sprejmite odločitev in naredi spremembo. Postani del spremembe. Zeleni reciklirani izdelki kličejo tvoje ime! Pridruži se nam na #TAFstyle misiji meseca, premisli, recikliraj, ponovno uporabi in oblikuj svojo prihodnost!

#daretochange

V mesecu aprilu se v #TAFstyle ekipi še posebaj glasno in zavzeto pridružujemo skrbi za naše drago okolje in spodbujamo razvoj in popularnost tako imenovane »zelene mode«, ki jo odlikuje trajnostni pogled na svet. Spodbujamo premišljene nakupe zares hudih in kakovostnih izdelkov, »izmenjevalnice« starih a še vedno lepo ohranjenih oblačil med prijatelji in krojenje lastne usode v bolj zeleno smer.

V the athlete’s foot ekipi zares verjamemo, da je uspeh naše (in tudi drugih) blagovne znamke povezan z zaščito okolja v katerem živimo. Zato se vsako leto in vsak mesec znova trudimo, da v našo ponudbo vključujemo trajnostne produkte, ki so stilsko dovršeni a hkrati zaradi svoje reciklirane izdelave manj obremenjujoči za okolje.

Trajnostna ali »zelena« moda strmi k temu, da s svojo proizvodnjo in razgradljivimi materiali čim manj obremenjuje naravo in spodbuja svoje kupce, da jo nosijo čim dlje. Gre za premik od hitre mode in instant modnih trendov k premišljenemu in trajnostnemu pogledu na gradnjo garderobe, ki bo trajala več sezon. Trajnostna in etična moda je zagotovo naša prihodnost in (za)obljuba za boljši jutri. 

Med #musthave modne kose vsake #sustainable garderobne omare zagotovo spadajo tudi bele superge in z velikim veseljem ti sporočamo, da ikonični model priljubljenih STAIN SMITH superg lahko najdeš tudi v okolju prijaznejši verziji. Omenjeni modeli so narejeni iz PRIMEGREEN; vrsto visoko zmogljivih recikliranih materialov. Znamka adidas tudi letošnjo pomlad tako nadaljuje svoja prizadevanja za zmanjšanje plastičnih odpadkov. Glavni glasnik in ambasador sprememb so prav »STAIN SMITHKE« – v novih različicah a v okviru starega ikoničnega dizajna. Adidas se zaveda pomembnosti odgovornega ravnanja z odpadki ter vzpostavitve krožnega gospodarstva.

adidas STAN SMITH

adidas STAN SMITH

Letošnjo pomlad adidas predstavlja novega protagonista v svojih prizadevanjih za zmanjšanje plastičnih odpadkov – kultni model Stan Smith, ki je ob svoji 50-letnici zaživel v treh popolnoma trajnostnih različicah. Copat, ki je v celoti izdelan iz recikliranih materialov, je glasnik spremembe miselnosti pri ravnanju z odpadki, saj zagovarja ponovno uporabo in predelavo. V okviru te pobude se je adidas povezal s slovenskim socialnim podjetjem Preoblikovalnica, ki odpadkom podarja novo življenje. Njunemu skupnemu cilju, da iz zavrženih materialov nastanejo novi izdelki, se lahko pridružite tako, da v eno izmed naših TAF trgovin prinesete svoje odslužene čevlje. Aktivnosti se bodo pričele v začetku aprila, kaj točno bo iz čevljev nastalo, pa bosta adidas in Preoblikovalnica razkrila v mesecu maju.

Od 12.04.2021 naprej lahko odnesete svoje odslužene čevlje v najbližjo The Athlete’s Foot trgovino in jim podarite novo življenje! Tam prejmete kupon za popust. Ob nakupu copat Stan Smith pa prejmete tudi posebno adidasovo trajnostno darilo.

Stan Smith, za vedno.