Povzetek

Plastenje v hladnejših mesecih v letu ostaja pravi hit, ki mu ni para. Kako se obleči po plasteh? Gre za modni recept za uspeh, ki hkrati omogoča tako toploto kot trendi videz. Na trenutke plastenje spominja na svojevrstno modno sestavljanko, ki ti omogča, da naenkrat oblečeš VSE svoje najljubše modne kose. A pozor – tudi plastenje pozna svoja pravila in skrivnosti. Do it like a pro!

Moda je igra, zabava, izražaje osebnosti posameznika brez ene same izgovorjene besede. Je jezik kreativnosti, s katerim lahko za seboj pustiš odličen prvi vtis. Modna sestavljenka po imenu L-A-Y-E-R-S je sploh pozimi še kako aktualna. Jo rad/a sestavljaš tudi ti? Razkrivamo ti nekaj najbolj vročih skrivnosti plastenja, ki se jih z veseljem poslužujejo tako svetovno priznani stilisti kot najbolj vroče Insta fashioniste.

PAR KLJUČNIH PRAVIL PLASTENJA:

  1. Vedno začni z lahkotnejšimi in bolj oprijetimi kosi in videz postopoma nadgradi z bolj kompaktnimi/večjimi kosi.
  2. Ne boj se sestavljanja in mešanja različnih tekstur, vzorcev in barv. Včasih je več…res VEČ!
  3. Viva kreativa! Pusti domišljiji prosto pot in se poigraj z različnimi možnostmi nošenja posameznih oblačil – pulover si za spremembo obesi okoli pasu ali ramen, pleten pulover obleči čez puli in svoj najljubši jeans brezrokavnik čez usnjeno jakno ali lahkoten plašč.

Osvoji pravila plastenja v praksi! #TAFstyle stilski namigi ZANJO:

Sposodi si nekaj njegovega. #Tafstyle namig: njegov oversized pulover bo v kombinaciji s tvojimi najljubšimi pajkicami deloval sproščeno in še kako kul. Za sladko skrivnost brezmejne samozavesti pa pod prevelik pulover obleči svoj najnovejši oprijet top.

Raven kroj kavbojk v kombinaciji z adidas CROPPED PUFFER jakno in opaznimi supergami? O ja, defiitivno še kako fresh in stilsko dovršena modna kombinacija!

»Oversized« kosi oblačil spadajo med #musthve modne sestavine vrhunskega plastenja. Poigavaj se z modnimi videzi oprijetih in (pre)širokih kosov oblačil in sestavi svojo ultimativno modno kombinacijo.

Jopica okoli pasu – 3 x DA, greš v naslednji krog. Poigravaj se z različnimi nošenji posameznega oblačila in ga v svojih outfitih recikliraj na različne načine.

Osvoji pravila plastenja v praksi! #TAFstyle stilski namigi ZANJ:

All black, all good. Za tiste bolj sramežljive bo plastenje v črni barvi prava rešitev, ki z različnimi teksturami in dolžinami modnih kosov še vedno zagotavlja kul #TAFstyle videz.

Nepogrešljivo in brezčasno pravilo plastenja hudih #streetstyle kombinacij? Ne pozabi na kul superge za piko na i.

Pulover na pulover? Why not! Namesto enega puloverja obleci 2 in uživaj v fresh videzu.

Kombiniraj svoje najljubše modne kose v 1 styling, plast za plastjo. Npr. jeans hlače in črno kratko majico dopolni z 2 najljubšima puloverjema v nevtralnih odtenkih. Enega si obleci in drugega zaveži okoli pasu. Ne pozabi dodati še kul kape in #youareready!